Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój nie pokazuje dwóch miejsc po przecinku. Muszę taki sobie zakupić. Może rzeczywiście ten cykl jest taki pokręcony... Czekam już na @. Teoretycznie w czwartek powinna zawitać, ale póki co oznak brak...
-
A co nam po takim orgazmie jak bez odpowiedniego nastroju, samopoczucia i braku dręczących nas myśli to my o jednym możemy pomarzyć, a u nich? Rachu ciachu i już, nie ważne gdzie, jak i kiedy.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Karolcia88 wrote:Hej Dziewczyny, brala ktoras z Was pregnyl? Sprawdzalyscie moze przez ile utrzymywal sie w Waszym organizmie? Tzn przez ile testy pokazywaly sie falszywie dodatnie?
Strawberry mag gratulacje1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
U mnie po Ovitrelle do 14 dni się trzymało, znaczy beta była już negatywna, ale test jednak coś tam łapał.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja czasami marzę żeby mój był przez jeden dzień kobietą, przez pierwszy dzień okresu od razu inaczej by gadał.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
czesc dziewczyny:) moj na szczescie rozumie ze to boli, pierwszy dzien okresu, zoobrazowałam tak, jakby cie ktoś przycinał piłą hehe tak mu powiedziałam
lilirose lubi tę wiadomość
-
werni, hehe, działa na wyobraźnię
la, o tak, pierwszy dzień najgorszy. Dla nich pół godziny takiego bólu i zaczęliby rozumieć, ba, nawet nam współczuć i zastanawiać się, jak my to co miesiąc wytrzymujemy.werni lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dokładnie tak lilirose! Mój M. też kiedyś mi mówił, że przesadzam, przecież nie może być tak źle, do czasu jak miał dzień urlopu akurat w mój pierwszy dzień @. Jak mnie zobaczył skuloną w łóżku z łzami w oczach to od tego czasu przynosi mi wieczorem termoforek i całuje w czółko:)
lilirose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, jestem tu wprawdzie nowa, a mój czas starania się jest krótki(bardzo krótki...), ale odnośnie bóli owulacyjnych- mnie niemalże zawsze brzuch boli w tych dniach, wcale nie lekko. Mimo to- lekarz twierdzi, że nie jest to niepokojące, bo wszystkie wyniki są dobre...
-
nick nieaktualnymana wrote:dziewczyny czy ból owulacyjny może być silny? boli mnie tak brzuch, że zaraz oszaleję. Pamiętam jak się staraliśmy o pierwsze dziecko i nie miałam bóli owulacyjnych dopiero implantacyjne (ten ból wiem że może być hardkorowy). A teraz po raz pierwszy czuję coś takiego boli jak przy naprawdę silnej @.
-
niusik, ale kochany
mana, niestety może Mnie czasem tak bolało, że aż zginało w pół (mocne kłucie). Parę lat temu, jak jeszcze nie pokapowałam się, że to z powodu owulki to myślałam, że za każdym razem boli wyrostek :] raz miałam nawet na pogotowie jechać...
kusiczka, moja gin mówi to samo... Ostatnio wyczytałam, że to może być objaw endometriozy, ale nie wiem na ile to prawdziwa informacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:56
niusik, mana lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Jeśli chodzi o endometriozę to tak, może być to jej objaw, ale na podstawie tych bóli nei można jej zdiagnozować, bo zarówno zdrowa jak i kobieta z tym schorzeniem, może odczuwać takie bóle lub nie... niestety... Wiem, bo mam endometriozę, do tej pory nie miałam takich bóli, dopiero po laparoskopii czasem mam lekkie kłócie i to jest u mnie objaw endo.