Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja nie idę jutro na krew, a po jutrze bo jutro moje laboratorium nie działa2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Sylwusia100 wrote:Witam a czy ja też mogę do Was dołączyć? Pozdrawiam
Mozesz, mozesz ...
Byle nie na długoZakręconaOna, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Witam i Ja wieczorową porą własnie sobie nadrobiłam posty Wasze z kilku dni do tyłu nawet bo ostatnio czasu nie miałam , żeby tu zaglądać ;-p
Witam nowe staraczki właśnie Sylwusia100 byle nie nadługo ale oczywiście jako niezaciążona a jak już zaciążysz to i tak chcemy , żebyś z Nami również została każde wsparcie i rozmowa z kobitką w ciązy jest dobra
Landryneczko czemu Ci to dziąsło napuchło ? Szałwia pomoze fakt Ja się ostatnio ugryzłam dwa razy w warge od wewnętrznej strony i zrobiły mi się dwoe takie rany , które tak okropnie bolą nawet jak śpie i twarz położe na stronie gdzie One są , masaka i niestety nie mam szałwi a dzisiaj byłam na zakupach i kuźwa nie pomyślałam ;/ ale ze mnie skleroza jednak wielka ...
Wgle czy miała , któraś z Was do czynienia z tabletkami Provera na wywołanie okresu ? -
Wiem, że to krótko ale jak zaczynaliśmy w lipcu to byłam pełna nadziei, że wszystko uda się tak od razu a tutaj pech, nie wyszło. Chyba muszę przestać planować sobie tak wszystko bo nie zawsze tak jest. Jestem za bardzo poukładana.
-
Witam i ja bo dawno mnie tutaj nie było dziewczynki do boju! do boju! która następna będzie nosić bobo w brzuchu? Spinamy poślady i zachodzimy w ciążę jedna po drugiej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:53
Cranberry lubi tę wiadomość
-
Sylwia 3 cykl to jeszcze nie tak długo ale rozumiem Cie doskonale , że boli to jak nie wychodzi ... musisz wziąść się w garść i nie myśleć o tym tak co miesiąc , że teraz na pewno sie udało a później płacz jest ... wyjdzie to bedziesz sie mega cieszyc a takto lepiej byc nastawionym , że nic nie wyszło niz za wczasu sie cieszyc
-
Zestaw Centrum, B6, D, żelazo, magnez, kwas foliowy i niepokalanka
Cała garśćMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Sylwusia100 wrote:teraz będzie 3 cykl
My tez
A na Owu tez od 1,5 tygodnia jestem.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Sylwusia100 wrote:Wiem, że to krótko ale jak zaczynaliśmy w lipcu to byłam pełna nadziei, że wszystko uda się tak od razu a tutaj pech, nie wyszło. Chyba muszę przestać planować sobie tak wszystko bo nie zawsze tak jest. Jestem za bardzo poukładana.
Lena83, Sylwusia100, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:to też Honoratko jest bardzo wskazane
No nie wiem ...
Ja na własna rękę sobie taki zestaw po lekturach roznych skomponowalam ..
Wydaje mi sie ze żelazo, kwas foliowy to raczej powinnaś.
D i magnez u mnie bo znam siebie ...
Niepokalanek bo pomaga w zajściu a probuje na razie bez hormonów od lekarza...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.