X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)
    Witam nową staraczkę .
    Kurcze dziąsło mi napuchło :( zaparzam sobie szałwie do pukania .
    Kupiłam sobie dziś witaminki i dokupiłam witaminę D i Żelazo :)
    po jutrze na badania ale stresik hehe

• la Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie idę jutro na krew, a po jutrze :) bo jutro moje laboratorium nie działa :(

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a czy ja też mogę do Was dołączyć? :) Pozdrawiam

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    Witam a czy ja też mogę do Was dołączyć? :) Pozdrawiam

Mozesz, mozesz ...
    Byle nie na długo ;)

ZakręconaOna, Sylwusia100 lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj też bym chciała być tutaj krótko :) Niestety dzisiaj @ i nadzieja znikła :(

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i Ja wieczorową porą ;) własnie sobie nadrobiłam posty Wasze z kilku dni do tyłu nawet bo ostatnio czasu nie miałam , żeby tu zaglądać ;-p
    Witam nowe staraczki ;) właśnie Sylwusia100 byle nie nadługo ale oczywiście jako niezaciążona ;) a jak już zaciążysz to i tak chcemy , żebyś z Nami również została ;) każde wsparcie i rozmowa z kobitką w ciązy jest dobra ;)
    Landryneczko czemu Ci to dziąsło napuchło ? Szałwia pomoze fakt ;) Ja się ostatnio ugryzłam dwa razy w warge od wewnętrznej strony i zrobiły mi się dwoe takie rany , które tak okropnie bolą nawet jak śpie i twarz położe na stronie gdzie One są , masaka i niestety nie mam szałwi a dzisiaj byłam na zakupach i kuźwa nie pomyślałam ;/ ale ze mnie skleroza jednak wielka ...
    Wgle czy miała , któraś z Was do czynienia z tabletkami Provera na wywołanie okresu ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    Oj też bym chciała być tutaj krótko :) Niestety dzisiaj @ i nadzieja znikła :(
    Sylwusia100 co nadzieja znikła , to jest nowa szansa na udany cykl ;) Głowa do góry , ile czasu się staracie od dziecko ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz będzie 3 cykl :)

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że to krótko ale jak zaczynaliśmy w lipcu to byłam pełna nadziei, że wszystko uda się tak od razu a tutaj pech, nie wyszło. Chyba muszę przestać planować sobie tak wszystko bo nie zawsze tak jest. Jestem za bardzo poukładana.

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja bo dawno mnie tutaj nie było :) dziewczynki do boju! do boju! :D która następna będzie nosić bobo w brzuchu? Spinamy poślady i zachodzimy w ciążę jedna po drugiej! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:53

Cranberry lubi tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • Cranberry Ekspertka

Wysłany: 9 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Lena wariacie :)
    proponuję zamiast spiąć poślady - porozpinać spodnie :D

ZakręconaOna, Lena Z., mana lubią tę wiadomość

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia 3 cykl to jeszcze nie tak długo ale rozumiem Cie doskonale , że boli to jak nie wychodzi ... musisz wziąść się w garść i nie myśleć o tym tak co miesiąc , że teraz na pewno sie udało a później płacz jest ... wyjdzie to bedziesz sie mega cieszyc a takto lepiej byc nastawionym , że nic nie wyszło niz za wczasu sie cieszyc

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak zrobię w tym cyklu :) A chciałabym zapytać jakie dziewczyny bierzecie witaminy?

Lena83, lilirose lubią tę wiadomość

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zestaw Centrum, B6, D, żelazo, magnez, kwas foliowy i niepokalanka ;)
    Cała garść ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    teraz będzie 3 cykl :)

My tez :)
    A na Owu tez od 1,5 tygodnia jestem.

• Lena Z. Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cranberry wrote:
    hehe Lena wariacie :)
    proponuję zamiast spiąć poślady - porozpinać spodnie :D
    to też Honoratko jest bardzo wskazane :D

dziecko-dziewczynka.gif
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko femibion i olej z wiesiołka czy to nie za mało?

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wasi faceci biorą jakieś tabletki? Mój mąż bierze olej z wiesiołka, magnez i salfazin

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    Wiem, że to krótko ale jak zaczynaliśmy w lipcu to byłam pełna nadziei, że wszystko uda się tak od razu a tutaj pech, nie wyszło. Chyba muszę przestać planować sobie tak wszystko bo nie zawsze tak jest. Jestem za bardzo poukładana.
    Słuchaj to mój 4 ty cykl starań więc jestesmy w podobnej sytuacji i wiesz co mi pomaga by nie myśleć i się nie zamartwiać? PRACA :) znalazłam sobie taką która mi sprawia przyjemność i choć staram się o dziecko dalej to nie myślę już o tym tak często co na pewno pomoże mi zajść w ciążę bo takie myślenie bezustanne o dziecku jest stresujące co utrudnia zajście.. Także znajdź sobie takie zajęcie (nie koniecznie to musi byc praca- hobby, cokolwiek) które da Ci radość i odsunie trochę na bok zmartwienia że się nie udaje :) BĘDZIE DOBRZE!!! :D

Lena83, Sylwusia100, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    to też Honoratko jest bardzo wskazane :D

No nie wiem ...
    Ja na własna rękę sobie taki zestaw po lekturach roznych skomponowalam ..
    Wydaje mi sie ze żelazo, kwas foliowy to raczej powinnaś.

D i magnez u mnie bo znam siebie ...

Niepokalanek bo pomaga w zajściu a probuje na razie bez hormonów od lekarza...

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ