Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
A podasz gdzie mogę znaleźć o nim opinie nie po niemiecku?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Hej!
Witam nowe koleżanki.
Karolcia88, bede trzymala kciuki jutro, czekam na dobre wiesci
A ja jutro ostatni dzień w pracy przed urlopem i jestem cała w skowronkach
Rudziutka, gdzie Twoj teśiu grzyby zbiera?
Uwielbiam chodzić na grzyby, dla mnie to relaksujące i baaardzo pocieszne Gorzej później w domu, nie chce mi się z nimi robić .. hehe
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziewcznki mogłaby któraś zerknąć na wyniki moich badań ? mam w pamiętniku i dodałam też w wątku o LH I FSH
-
Stosunek lh do fh powyzej 1.5 wskazuje na pcos. Prolaktyna za wysoka wiec pewnie dostaniesz bromergon, lh tez za wysokie jak na poczatek cyklu.
Koniecznie idz do gina juz z tymi wynikami ktore masz -
nick nieaktualny
-
Muffinka1019 wrote:Hej!
Witam nowe koleżanki.
Karolcia88, bede trzymala kciuki jutro, czekam na dobre wiesci
A ja jutro ostatni dzień w pracy przed urlopem i jestem cała w skowronkach
Rudziutka, gdzie Twoj teśiu grzyby zbiera?
Uwielbiam chodzić na grzyby, dla mnie to relaksujące i baaardzo pocieszne Gorzej później w domu, nie chce mi się z nimi robić .. hehe -
Karolcia, nie rób już testów! Miałaś zastrzyk, który się na prawdę długo utrzymuje. Poczekaj do daty @ i wtedy zrób test. Albo idź jutro na betę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ewa99 wrote:Nie wiem jak u was, ale u mnie piękna pogoda się robi. Gdyby nie praca, to bym już dawno siedziała na ławce przed domem. Może pozostałe dziewczyny też tak odpoczywają
Tak apropos tej kliniki, to długo się czeka na jakiś termin? Na razie nie planuję, mam nadzieję, że nie będzie potrzeby, ale jeśli do końca roku nam się nie uda, to mam zamiar od razu się do takiej kliniki (którejś w 3mieście)skierować i przebadać nas oboje.
Do Invicty nie trzeba długo czekać na wolny termin, oczywiście zależy do którego lekarza chcesz się udać , ja najdłużej czekałam 1,5 tygodnia.Ewa99 lubi tę wiadomość
-
la wrote:Karolcia, nie rób już testów! Miałaś zastrzyk, który się na prawdę długo utrzymuje. Poczekaj do daty @ i wtedy zrób test. Albo idź jutro na betę.
A tak mnie zaczelo nurtowac. Nawet jak zrobie bete to skad bede wiedziec czy to fasolek czy resztki zastrzyku? Nie wiem czy uda mi sie skontaktowac z ginem bo to ordynator oddzialu wiec zalatany i moze nie miec czasu:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny