Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
mana wrote:beta rośnie cały czas
"Pierwsze badanie beta HCG pozwoli ci określić czy jesteś w ciąży i który to jej tydzień. Nie jest jednak wskaźnikiem prawidłowego rozwoju zarodka. Aby sprawdzić, czy wszystko przebiega pomyślnie, dobrze jest powtórzyć test po 48 - 72 godzinach i porównać oba wyniki."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 11:09
-
Amygdala, z tym ze jak sie okaze ze jestem w ciazy to mam brac 3x1 dupka i zastrzyki z clexanu na rozrzedzenie krwi. Dzisiaj zazylam 10tabletke i jak nie jestem w ciazy to mam odstawic i czekac na @.
Stracilam juz jedno dziecko wiec chce zrobic wszystko zeby bylo dobrze. -
A tak w ogole to wiecie cos dziewczyny na temat farbowania wlosow w ciazy? Czytalam rozne opinie, ze szkodzi albo i nie. Jestem ciekawa co Wy o tym wiecie. Na jutro zapisalam sie do fryzjerki na odrosty a wczoraj dzis plodne dni... Jesli by sie udalo... to troche sie waham co do tego farbowania. Ale moze to za wczesnie zeby mialo zaszkodzic potencjalnej fasolce? Co sadzicie?
-
amygdala wrote:Powodzenia Karolcia! Ja bym poczekala do poniedzoalku z kolejnym badaniem. Nie ma sensu codziennie sprawdzac i sie nakrecac. Wiem to po sobie, ja tez przestalam robic testy ciazowe przed spodziewanym terminem @ Po co sie nakrecac, potem bardziej tylko sie przezywa kolejne rozczarowanie. Ale u Ciebie nadzieja jest wielka i tego sie trzymaj!
-
amygdala wrote:A tak w ogole to wiecie cos dziewczyny na temat farbowania wlosow w ciazy? Czytalam rozne opinie, ze szkodzi albo i nie. Jestem ciekawa co Wy o tym wiecie. Na jutro zapisalam sie do fryzjerki na odrosty a wczoraj dzis plodne dni... Jesli by sie udalo... to troche sie waham co do tego farbowania. Ale moze to za wczesnie zeby mialo zaszkodzic potencjalnej fasolce? Co sadzicie?
-
Karolcia88 wrote:Amygdala, z tym ze jak sie okaze ze jestem w ciazy to mam brac 3x1 dupka i zastrzyki z clexanu na rozrzedzenie krwi. Dzisiaj zazylam 10tabletke i jak nie jestem w ciazy to mam odstawic i czekac na @.
Stracilam juz jedno dziecko wiec chce zrobic wszystko zeby bylo dobrze. -
Rudziutka7 wrote:W pierwszych dniach dziecko jest dobrze chronione i nie docieraja do niego szkodliwe związki. Może lepiej pofarbować teraz niż za 2 tygodnie. Poza tym może spróbować farbą bez amoniaku? Nie wiem jakie farby ma Twój fryzjer?
No tez tak uwazam, ze lepiej teraz niz pozniej
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś to nawet mówili, że rudzielce się rodzą jak się farbuje włosy w ciąży i akurat u mojej kuzynki tak było i wtedy wszystkie mądre babki wygadywały mojej cioci to, że pofarbowała włosy, z tymże ona nie wiedziała nawet, że jest w ciąży. Zabobony...
-
Rudziutka7 wrote:Karolcia a nie mogłabyć brać dupka jeszcze przez ten weekend? Może zapytaj ginka jak masz do niego kontakt.
Napisal mi ze jak beta spadnie (dzisiaj) to odstawic dupka, jak wzrosla chociaz minimalnie to dupek 3x1 (tak mi mowil na wizycie) a w smsie mi napisal 3x2 -
Robilam dzisiaj rano.
I go pytalam kiedy mam powtorzyc jutro czy w poniedzialek- napisal ze nawet dzisiaj.
Mam powtorzyc bo nie jest przekonany czy to co mi wyszlo to fasol czy pozostalosci po zastrzyku. Skoro stwierdzil ze juz dzis moze byc sprawa jasna to po co sie zamartwiac do poniedzialku