Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie cos super wymysli, chcialabym zeby moj tez mi cos przygotowal nie mart sie u mnie w gronie tez wszystkie maja dzieci lub sa w ciazy, ostatnio sie troche zdenerwowalam bo taka dalsza znajoma ma dziecko i jej facet pracuje tylko dorywczo a ona wcale wiec musieli sie przeprowadzic do rodzicow jej zeby jakos zyc a ona teraz znowu w ciazy jest! Taka natura ludzka ze jak cos bardzo chcemy i nam nie wychodzi to jestesmy zle ze inni to maja.... Ale glowa do gory na nas przyjdzie czas kochana mysl pozytywnie!!! bo od tego bardzo duzo zalezy
A nawiasem mowiac plodnosc jest tez bardzo zalezna od stanow zebow a u mojego meza z tym slabo a nineda rady go zciagnac do dentysty... eh... ci faceciEvaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny udało mi sie wreszcie zrobic reszte badan, mam juz wyniki
FSH 5.40 ( 1,98 - 11,60)
Estradiol 34.57 (26,56 - 161,26)
LH 3.84 (2,58 - 12,1)
Prolaktyna 20.30 (3.24 - 29.12)
Niby są w normie ale slyszalalm ze tu sie sprawdza stosunek czegos do czegos zielona jestem w tym, znacie sie ????maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
kajulka wrote:pewnie cos super wymysli, chcialabym zeby moj tez mi cos przygotowal nie mart sie u mnie w gronie tez wszystkie maja dzieci lub sa w ciazy, ostatnio sie troche zdenerwowalam bo taka dalsza znajoma ma dziecko i jej facet pracuje tylko dorywczo a ona wcale wiec musieli sie przeprowadzic do rodzicow jej zeby jakos zyc a ona teraz znowu w ciazy jest! Taka natura ludzka ze jak cos bardzo chcemy i nam nie wychodzi to jestesmy zle ze inni to maja.... Ale glowa do gory na nas przyjdzie czas kochana mysl pozytywnie!!! bo od tego bardzo duzo zalezy
A nawiasem mowiac plodnosc jest tez bardzo zalezna od stanow zebow a u mojego meza z tym slabo a nineda rady go zciagnac do dentysty... eh... ci faceci
to tak jak mojego - idzie do dentysty dopiero jak ząb go tak boli, że wytrzymać nie może albo jak spuchnie
-
Evaa wrote:Tym chlopom najlepiej dac ultimatum.... Postraszyc ich...zeby sie zrobili zazdrosni ze jakis nowy kolega niby jest...ze pan ze sklepu jest bardzo sympatyczny haha na mojego to dziala...jest bardzo zazdrosny..czasem sie z niego smieje
Ja raz mojemu powiedzialam ze ochroniarz ze sklepu mnie podrywa hahaEvaa lubi tę wiadomość