Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, dzień dobry Nie wiem po co, ale rano zatestowałam i tak jak się spodziewałam nic z tego. Trza się umówić do gina i działać dalej
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Butter wrote:małaMyszka ale Ci dobrze, też bym sobie jeszcze pospała
a Ty biedna pewnie w pracy siedzisz? Miałam 12 godzinną zmianę. Całą noc na standby`u. Oczy mam wielkie jak 5 zł. Jakoś nie chce mi się spać. Pewnie po południu się zdrzemnę. Od stycznia biorę Euthyrox i przestałam spać całymi dniami, żeby odespać przespaną nocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:27
-
małaMyszka wrote:a Ty biedna pewnie w pracy siedzisz? Miałam 12 godzinną zmianę. Całą noc na standby`u. Oczy mam wielkie jak 5 zł. Jakoś nie chce mi się spać. Pewnie po południu się zdrzemnę. Od stycznia biorę Euthyrox i przestałam spać całymi dniami, żeby odespać przespaną noc
-
Oglądam właśnie kanał 13 ulica, a tam?! Akta zbrodni... opis dzisiejszego odcinka: "W jednym z szpitali w Teksasie odnotowano zaskakujący wzrost liczby zgonów dzieci. Śledczy podejrzewają, że stoi za tym jedna z pielęgniarek".
to sobie włączyłam program...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:35
-
a tak poza wszystkim, to widzę, że część z nas pierwsze co robi jak jest w pracy to loguje się na ovu... hihihiihi u mnie działa ABI, więc większość stron np. FB, YouTube, Gry itp mam zablokowane. Oby mi ovu nie zablokowali, bo co będę robić przez 12 godzin hi hi hi hi
-
Paty090924 wrote:dziś się jesień zaczęła dziewczynki tak podobno mowią hehe.. już tęsknie za słonkiem
trzeba myśleć pozytywnie... przy takiej pogodzie, zastanawiam się jaka będzie wiosna... jak pachnie powietrze zaraz po zimnych, mokrych dniach... ptaszki śpiewają, wychodzi słonko i grzejePaty090924 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ładnie - Julia, a o chłopcu coś myśleliście?
U nas od zawsze jest Sebastian. A dla dziewczynki nie możemy się dogadać. Mój M. jak jakieś zaproponuje, to mi nie pasuje i na odwrót.
W 2009 r. był z nami Wiktorek, bo niestety musieliśmy podać imię do protokołu i odebrać akt urodzenia dziecka... martwego dziecka. Ja w ogóle nie poszłam do urzędu, mimo, że kobieta powiedziała, że powinnam być, a mój M. się prawie rozpłakał, jak pokazał papiery i powiedział, że żona nie jest w stanie wyjść z samochodu. -
to ja mam tak z imieniem dla dziewczynki... pomarzyć dobra rzecz...
jakoś nam się te fajne imiona źle kojarzą... a nie chciałabym takiego na siłę, na szybko i bez przemyślenia.
Chciałabym już zobaczyć zieloną kropeczkę na wykresie... mimo że z każdym nowym cyklem pojawia się nowa nadzieja, to pozostaje ten żal... i złość jak dowiaduję się, że każda następna koleżanka, znajoma jest w ciąży... -
nie jesteś sama pamiętaj..i nie tylko Ty tak masz.. moj M powtarza mi ze mam się nie nakrecać i nie mytślec o tym a ja mysle ze trzeba o tym mowic i czytać i wierze sie uda!a co do złości na cały świat ..to kazda staraczka ma takie coś ... bo czemu inne a nie ja..
uszy do góry małamyszko:*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paty090924 wrote:szybko zleci ten pochmurny zimny okres i słonko znowu będzie :d to juz mnie cieszy i jestem dobrej myśli że końcu będziemy rodzicami<3 Julki albo jeszcze z chłopcem się zastanawiam ale Julcia na 100%