Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Tobiasz albo Sara
Chłopiec to tak na 100% a dla dziewczynki to może i cos innego...
Dzień do kitu..
Wszystko mnie boli na @(((
Zazdroszczę objawów na @ -
Butter wrote:dokładnie tak dziewczynki, co dobrego na obiad szykujecie dzisiaj? Ja nie mam pomysłu
Ja wczoraj wieczorem ugotowałam zupkę warzywnąKalafior, brokuł, marchewka, ziemniaczki. Zrobię z tego krem i podam z piersią kurczaka pokrojoną w drobną kostkę
Mąż jak zobaczył co gotuję, to powiedział, że chyba go nie kocham
Bardzo nie lubi takich "śmietnikowych" zup
Ale tłumaczę mu, że warzywka są zdrowe
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Zazdroszczę objawów na @
A czego tu zazdroscić...
Cycki bolą, brzuych boli, drażni mnie wszystko...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Mi sie podoba dla chlopca Nathaniel, a dla dziewczynki Julianna, Maja, Basia, itd. duzo tego, dlatego dam do wyboru mojemu. Moj powiedzial ze jak bede w ciazy to dopiero bedziemy rozmawiac o imionach. U mnie dzis pierogi ruskie. Lubieee salatki cezar
-
Ale okropna pogoda, leze pod koldra, moze pozniej wstane, hm albo zrobie teraz herbate, poczytam co napisalyscie na forum.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:A czego tu zazdroscić...
Cycki bolą, brzuych boli, drażni mnie wszystko...
Ja jestem w na takim etapie, że zazdroszczę, bo to mój 48 dzień cyklu, a wredoty ani widu ani słychu... -
Butter wrote:Mój to w ogóle nie przepada jakoś za warzywami, coś tam czasem dziubnie, jak krzywo na niego popatrzę, ale tak sam z siebie to nie, a zup kremów nie robię bo też nie lubi
Mój je prawie wszystko (prawie jak świnka), a tak się składa, że nie lubimy tych samych potraw, więc problemów z obiadami póki co nie mam -
werni wrote:Czemu dziewczyny ktore chca sie zapisac wogole nie pisza ? Nie opowiadaja swojej historii ?
Ale tak dokłądniej? Bo nie rozumiemMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny