Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Tobiasz albo Sara
Chłopiec to tak na 100% a dla dziewczynki to może i cos innego...
Dzień do kitu..
Wszystko mnie boli na @ (((
Zazdroszczę objawów na @ -
Butter wrote:dokładnie tak dziewczynki, co dobrego na obiad szykujecie dzisiaj? Ja nie mam pomysłu
Ja wczoraj wieczorem ugotowałam zupkę warzywną Kalafior, brokuł, marchewka, ziemniaczki. Zrobię z tego krem i podam z piersią kurczaka pokrojoną w drobną kostkę Mąż jak zobaczył co gotuję, to powiedział, że chyba go nie kocham Bardzo nie lubi takich "śmietnikowych" zup Ale tłumaczę mu, że warzywka są zdrowemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Zazdroszczę objawów na @
A czego tu zazdroscić...
Cycki bolą, brzuych boli, drażni mnie wszystko...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Mi sie podoba dla chlopca Nathaniel, a dla dziewczynki Julianna, Maja, Basia, itd. duzo tego, dlatego dam do wyboru mojemu. Moj powiedzial ze jak bede w ciazy to dopiero bedziemy rozmawiac o imionach. U mnie dzis pierogi ruskie. Lubieee salatki cezar
-
Ale okropna pogoda, leze pod koldra, moze pozniej wstane, hm albo zrobie teraz herbate, poczytam co napisalyscie na forum.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:A czego tu zazdroscić...
Cycki bolą, brzuych boli, drażni mnie wszystko...
Ja jestem w na takim etapie, że zazdroszczę, bo to mój 48 dzień cyklu, a wredoty ani widu ani słychu... -
Butter wrote:Mój to w ogóle nie przepada jakoś za warzywami, coś tam czasem dziubnie, jak krzywo na niego popatrzę, ale tak sam z siebie to nie, a zup kremów nie robię bo też nie lubi
Mój je prawie wszystko (prawie jak świnka), a tak się składa, że nie lubimy tych samych potraw, więc problemów z obiadami póki co nie mam -
werni wrote:Czemu dziewczyny ktore chca sie zapisac wogole nie pisza ? Nie opowiadaja swojej historii ?
Ale tak dokłądniej? Bo nie rozumiemMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny