Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Czemu dziewczyny ktore chca sie zapisac wogole nie pisza ? Nie opowiadaja swojej historii ?
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie trochę problemik będzie z obiadkiem. Są dwie wersje...
1) ryż biały z sosem słodko-kwaśnym i pierś kurczaka pokrojoną w kostkę...
2) naleśniki z dżemem brzoskwiniowym i powidłami śliwkowymi podane z lodami...
na razie leżę w łóżeczku i myślę, która opcja najlepsza...
jest też wersja 3) ugotuję NIC na dwa dni i będzie spokój hi hi hi hi hi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 13:02
werni, Paty090924, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj wykres wkoncu pokazal owulke.... chodzi mi oto ze jak przeczytalam wczesniejsze posty, to nie ktore dziewczyny widzialam tylko z jednym postem..prosze mnie wpisac na liste... potem cisza..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam...zaczynam udzielać się na forum :)Czekam na 3 cykl starań...I bez Clo ale z zastrzykiem Ovitrelle-nieudany, II cykl 1 tabl CLO przez 5 dni + Ovitrelle- udany- ciąża nieutrzymana...wczoraj wynik bety 5,49 tj. 3t6dc:( Czekam obecnie na @ i znowu zaczynamy z CLO + Ovitrelle. Przy II cyklu miałam 2 pęcherzyki, oba pięknie pękły...teraz mam brać 2 tabl przez 5dni...czas pokaże
P.S. Mam nadzieję, że 2 najbliższe cykle przyniosą cudzikmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:a Twój lekarz lubi takie wykresy?
Natka zmieniam lekarza i jestem sama ciekawa jak zareaguje... ja będąc lekarzem nie miałabym nic przeciwko, bo to daje ogląd na cykle danej pacjentki. Może od razu zaleci jakieś badanka. A jak będzie, okaże się jutro. -
nick nieaktualny
-
werni wrote:Pierwsza wersja smakuje super myszko
też tak myślę.
Chociaż chodzą za mną naleśniczki takie słodkie, pyszne, mniam mniam ...
Na TLC jest Porodówka - oglądać/nie oglądać/oglądać/nie oglądać/
Para: kobieta-trzeci poród
Facet-narkoman, od 7 miesięcy nie bierze hery i cracku, po raz pierwszy będzie ojcem
Poznali się na fejsie
Rozpłakałam się - narkoman ????? 3 razy odjechał, ale go odratowali ...
a my tu zdrowe obiadki, soczki, witaminki...werni, ZakręconaOna lubią tę wiadomość