Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie od wczoraj też jakiś gorszy nastrój łapie, ale motywuje mnie do pozytywnego myślenia wyjazd w drugą podróż poślubną Za tydzień w środę lecimy z mężem do Barcelony, do moich przyjaciółek Nie mogę się doczekać Trochę się boję, bo będzie to mój pierwszy lot, ale myślę, że dam radę
małaMyszka, Flexi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina_2603 wrote:Mnie od wczoraj też jakiś gorszy nastrój łapie, ale motywuje mnie do pozytywnego myślenia wyjazd w drugą podróż poślubną Za tydzień w środę lecimy z mężem do Barcelony, do moich przyjaciółek Nie mogę się doczekać Trochę się boję, bo będzie to mój pierwszy lot, ale myślę, że dam radę
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
werni wrote:No sie wzruszylam
to były dwa najgorsze porody jakie przeżyłam... o matko.... ile łez !!! ile kg szczęścia się urodziło !!!
I trymestr i poród to chyba największy stres i nerwy!
-
Dżejzi wrote:Paula masz racje nie moge się łamać, bo pogoda paskudna różyczka mi kwitnie pierwszy raz od 3 lat oby to był dobry znak
mi kwitnie azalia, którą dostałam na dzień kobiet! Szok!!! Ma kolejnych 9 kwiatków.
Mój M. powiedział, że kwiaty mnie pokochały. Coś w tym jest. Nigdy nie miałam kwiatka dłużej niż kilka dni! Mam jeszcze białego fiołka i też wypuszcza kolejne kwiatuszki.
To musi być dobry znak! -
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:mi kwitnie azalia, którą dostałam na dzień kobiet! Szok!!! Ma kolejnych 9 kwiatków.
Mój M. powiedział, że kwiaty mnie pokochały. Coś w tym jest. Nigdy nie miałam kwiatka dłużej niż kilka dni! Mam jeszcze białego fiołka i też wypuszcza kolejne kwiatuszki.
To musi być dobry znak!Paulina_2603, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszelkie złe humory zrzućmy na przesilenie jesienne!! Dzisiaj pierwszy dzień jesieni Oby była piękna i złota
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina_2603 wrote:Wszelkie złe humory zrzućmy na przesilenie jesienne!! Dzisiaj pierwszy dzień jesieni Oby była piękna i złota
i fasolkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 14:30
-
Jak u mnie będzie w tym roku fasolka, to wszem i wobec oznajmiam, że polubię zupę fasolową
Paty090924, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny