Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na poczatku bylam na belly, ale tez rowniez na ovu. niedawno tam wrocilam ponownie(na belly) ale atmosfera sie nie poprawiła... bardzo sie zdenerwowałam i chyba znow mnie tam dłuugo nie bedzie. Moze juz nigdy tam nie zagoszcze.
W sumie to nie mielismy problemów, oprócz stresów w rodzinie, ktore nas blokowały. Ale ja hej do przodu jestem, swoje hormony zdazylam zbadac...
podwyzszony androstendion, ale wyniki odebralam jak byłam juz w ciazy wiec mi to nie przeszkodziło... Mąż miał isc na badanie nasienia za pare dni, a tu dwie kreseczki...
a Wy macie jakies problemiki tutaj??Nona lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po poronieniu a teraz zajsc nie moge cykle mam i mialam rozbujane a do tego w tym miesiacu tak jakbym ovulki nie miala zero sluzu plodnego po okresie ide do gina.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:na poczatku bylam na belly, ale tez rowniez na ovu. niedawno tam wrocilam ponownie(na belly) ale atmosfera sie nie poprawiła... bardzo sie zdenerwowałam i chyba znow mnie tam dłuugo nie bedzie. Moze juz nigdy tam nie zagoszcze.
W sumie to nie mielismy problemów, oprócz stresów w rodzinie, ktore nas blokowały. Ale ja hej do przodu jestem, swoje hormony zdazylam zbadac...
podwyzszony androstendion, ale wyniki odebralam jak byłam juz w ciazy wiec mi to nie przeszkodziło... Mąż miał isc na badanie nasienia za pare dni, a tu dwie kreseczki...
a Wy macie jakies problemiki tutaj?? -
nick nieaktualny
-
Hejka
Ewwiel- zycze udanych wakacji aż zazdroszcze... miłego wypoczynku
Maniuś mam nadzieje, ze ta morfologia plemniczków się poprawi, dobrze że w ogóle są... witaminki mężuś jakieś bierze? Co na to wszystko lekarz? a jaką prace ma małż... jesli nie chcesz na forum, to mozesz na priva
Mimi86, bardzo Ci współczuję straty.. trzymasz się?
moze jeszcze cos sie rozregulowało hormonalnie dodatkowo?
Anuleczka- powodzenia na torze dobrej zabawy
Nona- czasem takie ciekawskie jesteśmy ale dzieki temu mozna poznac lepiej swój organizm..
Ale powiem Wam jedno, ze moje owulacje były nieregularne... raz 13-14 dc, raz 18-19 dc, a raz to musiało być na samym poczatku cyklu w maju i wtedy nam sie udało, gdy nie myslelismy o tym kompletnie, kupe problemów się nawarstwiło, nie liczyłam dni płodnych, nie staralismy sie regularnie...cos w tym musi być- psychika.
Miłego dnia Wam dziewczynki życzę, wysyłam wiruskiManiuś, ewwiel, Nona lubią tę wiadomość
-
groszku masz racje z ta psychika to jest prawda raczej. ja tez staralam sie 7 miesiecy i w jednym miesiacu odpuscilam pomyslalam o wakacjach i sie udalo wtedy - choc nie na dlugo ale jednak
Co do hormonow nie wiem, robilam tsh,ft3,ft4 anty tg i anty tpo - wszytsko w normie procz tsh bo mam troche za wysokie (2,780)ide dzis do endokrynologa pierwszy raz w zyciu. a jak sie wreszcie doczekam @ to ide do gina zeby mnie zbadal i powiedziec mu co i jak, ze tak rozowo to u mnie nie jest. Bo jak ja do niego trafila to bylam juz w ciazy wiec on zapewne mysli ze ja mam problem z utrzymaniem ciazy a tak naprawde to mi tez jest ciezko zajsc w ta ciaze....maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
Mimi, ja słyszałam ze tarczyca tez potrafi niezle nabroic i w trakcie ciazy i w trakcie starań. Dobrze, że już wiesz Podleczysz, obnizysz tsh i sie uda
chyba norma jest do nieco ponad 1. Zalezy tez od laboratorium chyba. Nie pamietam dokładnie.
A odnosnie obserwacji cyklu to nie prowadziłam pomiarów, bo mam zmianowy system pracy, robilam tylko testy owu i obserwowałam śluz. -
masz racje z tym tsh ponoc powinno byc w granicach 1. dlatego ide dzis do endokrynologa zobacze co powie. Co do obserwacji to tez nie robie pomiarow bo pracuje na 3 zmiany, kiedys robilam testy ovu ale zauwazylam ze wtedy gdy po sluzie myslalam ze mam plodne to akurat test wychodzil pozytwny wiez uznalam ze testow nie musze robic, ale od 2 cykli albo nie mam ovulacji albo nie wiem co jest bo caly czas mam kremowy sluz.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
Groszek norma TSH jest chyba do 3 z czymś. Za niskie też nie może być bo dojdzie do nadczynności tarczycy.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.