Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:no to widze ze znajdujesz super specyfiki... ja ostatnio lubie bardzo avocado sobie zjesc z odrobina soli... jako przekaske polecam
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:kochana poczekaj do terminu miesiaczki.... wiem ze to trudne ja ci powiem z tymi testami to roznie bywa... moja kumpela zrobila ich chyba z 10 wszystkie negatywy a w ciazy byla:) wiec glowka do gory buziaki
-
ja już sobie dałam spokój z tymi testami przed @, bo objawów tyle,temperatura wysoka, myślę coś w tym musi być, potem robię test i @ przychodzi za 5 minut haha, także lepiej poczekać do terminu i będzie wszystko jasne, a tak apropo tych testów, to przeglądałam tu wykresy dziewczyn, które zaciążyły i często było tak, że test im wyszedł negatywny, dopiero później +
-
Dżejzi wrote:nie nastawiam się już na ten cykl dlaczego teraz miało by się udać, skoro przez 2,5 roku nawet cienia nie zobaczyłam na teście... Kiedyś się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Moja nowa ginekolog chyba się nie pomyliła co do mojej owulacji W sobotę tak mnie bolał prawy jajnik, że szok, a właśnie z niego miała być owu Przy prosiłam męża, żeby był delikatny, bo niestety bolało. Ciekawe co z tego wyniknie Znając długość mojej fazy lutealnej, 11 października powinna być @. Oby nie przyszła!!
Póki co zaczynam krótki tydzień pracy, jeszcze tylko jutro i 1,5 tyg urlopu Barcelono szykuj się na nas
Miłego dnia dziewczyny
Dżejzi wrote:Dzień dobry dziewczyny
Wpadam ze złymi nowinamy... Chyba dupa z tego, dzisiaj test ma dużo jaśiejszą kreseczkę, więc uznaję go za negatywny. Nie idę na bete. Poczekam do termiu @
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was
Kochana poczekaj do terminu @, wtedy wszystko się wyjaśni. Ja w dalszym ciągu trzymam za Ciebie kciuki!! -
Czesc dziewczyny, szkoda ze test wyszedl negatywny, ale jak inne radza poczekaj z testem. Ja sie szykuje i zaraz na miasto po leki
-
A mi powinien przyjsc dzis @ ale go nie ma... oby nie przyszedl wcale...
Moja temp dzis to 37, ale nie mierzylam regularnie. Dopiero zaczynam. Bol brzucha jak na @, oslabienie, zgaga, sluz bialo przezroczysty ale taki kremowy. Po za tym mam dziwne przeczucie ze sie udalo.... W poprzedniej ciazy temp mialam 37,2 a po dwoch dniach test pozytywny... normalnie temp ialam 36 z malym hakiem czasem nawet 35,9. Ale nie mierzylam regularnie wiec to nie wyznacznik.... ech trzymajcie kciuki bo kota dostane -
fAnusia wrote:A mi powinien przyjsc dzis @ ale go nie ma... oby nie przyszedl wcale...
Moja temp dzis to 37, ale nie mierzylam regularnie. Dopiero zaczynam. Bol brzucha jak na @, oslabienie, zgaga, sluz bialo przezroczysty ale taki kremowy. Po za tym mam dziwne przeczucie ze sie udalo.... W poprzedniej ciazy temp mialam 37,2 a po dwoch dniach test pozytywny... normalnie temp ialam 36 z malym hakiem czasem nawet 35,9. Ale nie mierzylam regularnie wiec to nie wyznacznik.... ech trzymajcie kciuki bo kota dostane
Oby Twoje przeczucia się sprawdziły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny