Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wróciłam do Was po kilku dniach pobytu w Polsce. Pobyt był pełen emocji, rodzice, teście cieszyli się na wieść o opóźniającym okresie, cały pobyt nic nie zapowiadało @ no ale niestety dzisiaj zaczęłam nowy cykl, minimalne krwawienie zawitało z 28 dniowego cyklu po raz pierwszy miał cykl 35 dniowy
-
usia89 wrote:Dziewczyny wróciłam do Was po kilku dniach pobytu w Polsce. Pobyt był pełen emocji, rodzice, teście cieszyli się na wieść o opóźniającym okresie, cały pobyt nic nie zapowiadało @ no ale niestety dzisiaj zaczęłam nowy cykl, minimalne krwawienie zawitało z 28 dniowego cyklu po raz pierwszy miał cykl 35 dniowy
-
Usia przykro mi! Nowy cykl nowe nadzieje Trzymaj się jakoś!! Nie wiesz co mogło mieć wpływ na przedłużający się cykl? Może jakiś stres? Choroba?
-
Paulina_2603 wrote:Usia przykro mi! Nowy cykl nowe nadzieje Trzymaj się jakoś!! Nie wiesz co mogło mieć wpływ na przedłużający się cykl? Może jakiś stres? Choroba?
nie mam pojecia mam nadzieje ze mój cykl wróci do 28 dni. Najgorsze jest to ze na 1 tescie wyszła blada kreska, z bety powyzej 1. a dzisiaj wredna @
I smutna mina męza... -
Morwa też się zastanawiam jak to jest z tymi badaniami... Dostałam skierowanie na TSH, prolaktynę, progesteron i estradiol. Ginekolog powiedziała, że mam je zrobić w tym tyg (pójdę w środę rano), a dodam że mój cykl ma już 54 dni... Nie wiem czy wyniki będą miarodajne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 13:31
-
Morwa wrote:Dziewczyny TSH można badać w każdym dniu cyklu co nie a jak jest z prolaktyną orientujecie się ? Jak miesiączkę mam "dostać" 3.10 to progesteron można zbadać np jutro czy to nie ma sensu ?
W innym temacie mi dziewczyny mówiły, że prolaktynę można kiedykolwiek zbadać. Tylko najlepiej nie mieć wtedy stresów i żadnego wysiłku wieczór przed i rano (wliczając współżycie). TSH też można każdego dnia.
Co do progesteronu to lepiej niech ktoś bardziej obeznany się wypowie, ale wydaje mi się, że możesz zbadać. Dla fazy lutealnej są odpowiednie normy i na nich trzeba się skupićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 13:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny