Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez właśnie ściągam sobie film i zaraz będę oglądać, do mojego przyszli koledzy i graja na pleyce, ten jeden miał przyjść ze swoją dziewczyną, która jest w ciąży... nie cierpię tej laski, wie, że się staramy i za każdym razem coś dogryza... małpa, powiedziałam mojemu żeby coś zrobił żeby tu nie przyszła i na szczęście jej nie ma uff...ochotę mam na jakiegoś redsika
-
Evaa wrote:o co chodzi dziewczyny z ta krwia? tzn.grupami krwi co utrudnia posiadanie potomka... wlasnie o tym czytam...
to tzw. konflikt serologiczny.
poza tym jest jeszcze coś takiego jak wrogość macicy...
Mam wrażenie, że to wszystko dotyczy akurat mnie, dlatego nie mogę zajść -
Serdecznie witam wszystkie staraczki . Chciałabym się dołączyć do wątku ponieważ też chciałabym bardzo zajść w ciążę w tym roku. Na pewno z wami będzie mi raźniej ponieważ nie "chwalę" się tym w pracy, pewnie wiecie jak to jest. Nie jestem osobą bardzo otwartą więc nawet z rodziną o moich staraniach nie rozmawiam, chyba się boję że będą mi współczuć je już tak długo się staram i nic. A u was jak to jest,rozmawiacie o planach macierzyńskich?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
madziarekr wrote:Ale mam dzisiaj dobry humor... Chyba jednak nie, nie mam mleka do kawy a sklepy dopiero o 9 otwierają
lepiej wypić kawę bez mleka -
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:Kurcze nue strasz mnie to jakas masakra wtedy...
Ja pije kawke.... Chce dzis jechac na plaze... U mnie wczoraj bylo 26st... Pogoda oszalala
Lepiej nie czytać tego wszystkiego. Jak słyszę o wrogości macicy, to od razu wszystko czytam na ten temat i mam wrażenie, że mnie to dotyczy. Konflikt nas nie dotyczy, bo mamy tą samą grupę krwi i Rh, więc jeden problem z głowy. Ale reszta???
26 st. ??? Zazdroszczę. U mnie piękna jesienna pogoda. W sam raz na spacer po lesie, szkoda że muszę do 19 w pracy siedzieć
Jak wrócę to będzie ciemno i zimnoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 08:17