Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Mini a co masz w planach ?
Poszalelismy troszkę u znajomych powrót do domu o 2 więc aż dziw, że już nie śpię hahaha witam wszystkich piękną słoneczną niedzielę widzę mamy za oknem..tylko troszkę zimno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 08:35
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:kochana masz racje... lepiej tego ie czytac wszystkiego bo oszalec mozna... uuuuuuu do 19 w pracy...Bie4dactwo...ale odijesz sobie jutro moze ?
jutro nocka ale wole nocki niż dzień... mniej ludzi, mniej nerwów -
Podziwiam..ja bym chyba zasnela jakbym chodziła na nocki.
Najgorsze chyba to iść do pracy w niedzielę kiedy wszyscy znajomi i rodzina mają wolne...A do tego jak jest ładna pogoda. Współczuję... Ale za to jutro możesz sobie cały dzień poleniuchować.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:małaMyszka też pracuję w weekendy, więc wiem co czujesz :*
pracuję w weekendy, święta też, dzień, noc, zależy od grafiku. Uwielbiam miejsce, w którym pracuję. Marzyłam o tej pracy od 1 klasy podstawówki. Życie potoczyło się inaczej, ale marzenie się spełniło. Dzięki temu wiem, że marzenia się spełniają. Prędzej czy później, ale spełniają się. Jestem tu, gdzie dobrze się czuję, z tymi, których uwielbiam i szanuję za wykonywaną pracę, poświęcenie i siłę jaką mają w sobie.
Toxey, Toxey, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:I co kochana slychac? Jak zdrowko? Co sie z Toba dzialo?
-
małaMyszka wrote:zimne piwko - warka radler... czekałam na to cały miesiąc
-
madziarekr wrote:Ale mam dzisiaj dobry humor... Chyba jednak nie, nie mam mleka do kawy a sklepy dopiero o 9 otwierają
Evaa, małaMyszka, Kotowa, Helen lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:pracuję w weekendy, święta też, dzień, noc, zależy od grafiku. Uwielbiam miejsce, w którym pracuję. Marzyłam o tej pracy od 1 klasy podstawówki. Życie potoczyło się inaczej, ale marzenie się spełniło. Dzięki temu wiem, że marzenia się spełniają. Prędzej czy później, ale spełniają się. Jestem tu, gdzie dobrze się czuję, z tymi, których uwielbiam i szanuję za wykonywaną pracę, poświęcenie i siłę jaką mają w sobie.
.Oczywiście ze będziemy na OFmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:kurcze to wspolczuje... ja nie lubie szpitali... dobrze ze wszystko juz ok....
Na szczęście trafiliśmy na najlepsza sale...4 dzieci razem i nie takie schorowane tylko żywe radosne...
U nas gorączka po 40st, wymioty i bol brzucha...Sr i czw byly najgorsze...w piatek juz szalała z pozostałymi dziecmi na salimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:to dobrze ze mala,,,zdrowa juz ... zdrowka... to dzielna dziewczynka z niej moj sie boi lekarzy po swoim ojcu hehe i szpitali
-
Evaa wrote:bo jest kobietka a my kobiete to twarde sztuki jestesmy