Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:Mojemu wczoraj wypadl 2 zab leciala krew i prawie odlecial mlody hehe
-
nick nieaktualnyWitam jestem nowa na OVU, z mężem staramy się o drugiego dzidziusia, jestem 8 miesięcy po porodzie córeczki, byłam u lekarza bo mam nieregularne miesiączki a juz od dawna nie karmię piersią, bardzo proszę o interpretacje wyników usg: 13 dc przy cyklach ok 40 dniowych. Trzon macicy w tyłozgięciu o grubości 45 mm, endomiterium 10 mm, jajniki drobnopęcherzykowe, jajnik prawy 22 x 40,4 mm, jajnik lewy 16 x 30 mm. Lekarz tylko powiedział że na dzień dzisiejszy brak pecherzyka domunującego a w polowie prawidlowego cyklu juz powienien byc, nie wiem co mam myslec kazal zrobic komplet hormonów... pomożcie:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Toxey, a jak Ty się czujesz?? Widzę, że codziennie testujesz... upewniasz się... jutro idziesz na betę?
Betę robiłam w piątek, ale wyniki dopiero jutro... Nie wierzę, dlatego muszę codziennie się upewniać czy nadal jest kreseczkamałaMyszka, Evaa, Andzia1984, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny wczoraj byli u nas znajomi... cały dzień spędziłam na przygotowaniach... zakupy, gotowanie, a później imprezka do późna w nocy... Fajnie tak odreagować
Widzę, że tu duuużo się działo Zakręcona gratuluję!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Podpinam się pod wątek, rok 2015 będzie z brzuszkami
mam pytanie, jak wygląda sytuacja z monitoringiem owulacji u ginekologa?
bratowa tak robiła, od razu trafili, wydaje mi sie ze to kwestia dobrego ginekologa.
Czego należy oczekiwać od lekarza i jak częste powinny być wizyty?
Słonecznej niedzieli, korzystajcie dziewczyny z pogody -
nick nieaktualnybiala87 wrote:Cały komplet hormonów mam zrobić w jednym cyklu, więc czekam na @. A jest jakas nadzieja ze jak mam dluzsze cykle to w 13 dc nie bylo jeszcze widac dominujacego pecherzyka?
Helen ja chodze na monitoring, i poki co nie zaszłam. To nie chodzi tyle o monitoring co o wstrzelenie sie w owulacje. Zeby to zrobic to by bylo trzeba codziennie sie monitorowac plus pecherzyk musialby peknac a plemniki dotrzec. Tyle, ze jednym sie udaje a innym nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:04
-
nick nieaktualnyNo po porodzie miałam juz kilka cykli, mianowicie 3 i pół miesiaca po porodzie dostałam pierwsza miesiączki a następne to: 49 dni, 28 dni i 40 dni i teraz mam kolejny cykl, ile potrwa to sie okaże Maluszka karmiłam do 5 misiąca i ani dnia dłużej. Robiłam w poprzednim cyklu testy owulacyjne i wyszły pozytywnie ale i tak się nie udało mimo starań, wiec stwierdzilam ze nie bede sie tym stresowac i poszlam do lekarza, ale wizyta jeszcze bardziej mnie zasmuciła. Mam jednak nadzieje że ten cykl nie jest starocny, ze usg bylo za wczesnie i owu nastapi
-
nick nieaktualnybiala87 wrote:No po porodzie miałam juz kilka cykli, mianowicie 3 i pół miesiaca po porodzie dostałam pierwsza miesiączki a następne to: 49 dni, 28 dni i 40 dni i teraz mam kolejny cykl, ile potrwa to sie okaże Maluszka karmiłam do 5 misiąca i ani dnia dłużej. Robiłam w poprzednim cyklu testy owulacyjne i wyszły pozytywnie ale i tak się nie udało mimo starań, wiec stwierdzilam ze nie bede sie tym stresowac i poszlam do lekarza, ale wizyta jeszcze bardziej mnie zasmuciła. Mam jednak nadzieje że ten cykl nie jest starocny, ze usg bylo za wczesnie i owu nastapi
-
nick nieaktualny
-
Ja idę teraz w środę na usg. Moja gin. kazała mi przyjść w 10-12 dc, więc idę, bo ostatnio byłam w 14 dc i zobaczyła tylko płyn w zatoce douglasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:44
-
Fatim wrote:Dziewczyny czy jeśli robiłam badania rok temu (te podstawowe do ciąży) to powinnam je powtórzyć ?
Fatim lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny dawno nie pisałam.. zalatana jakoś czasu nie było..
poradźcie mi coś ; od 3 dni jakoś mam ciągnąco-rozpierające bóle jak skończe oddawać mocz.. nigdy mnie tak nie bolało.. nie picze mnie ani nic miała któraś z was coś podobnego albo to samo?