Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, dzień dobry Ale pięknie świeci słoneczko Aż chce się żyć!! Dzisiaj moja mama przez telefon pyta mi się, czy nie jestem w ciąży?? A ja no to, że nie i dlaczego pyta. A mama mówi, że bardzo by chciała i w ogóle bla bla bla... No i dodała, że nie musiałabym już jeździć do tej głupiej pracy! Mąż mi powiedział, że jak wyleczę wszystkie zęby, to będziemy się już ostro starać o potomka Tak więc pora wykonać tel i umówić się na kolejną wizytę
Evaa trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!! Oby @ się nie pojawiła!!
Martwię się o Zakręconą!! Strasznie mi jej szkoda Tak się cieszyła... -
Dziewczyny, a ja nie wiem co myslec o moim wykresie Wczoraj temp spadla planowo na dzisiejsza @, ale dzis znowu wzrosla, mimo ze to termin @ Zrobilam test dzis i przedwczora i oba negatywne. Brzuch boli jak na okres ale ta temp nigdy nie byla tak wysoka, i faz lutealna trwa u mnie max 12 dni a teraz mam juz 14 dpo. I znowu zaczelam sie ludzic, ze moze jednak... Tylko te testy negatywne burza moja nadzieje
No nic pozostaje tylko czekac...
Pozdrowienia z zimnej i ponurej W-wy
-
amygdala wrote:Dziewczyny, a ja nie wiem co myslec o moim wykresie Wczoraj temp spadla planowo na dzisiejsza @, ale dzis znowu wzrosla, mimo ze to termin @ Zrobilam test dzis i przedwczora i oba negatywne. Brzuch boli jak na okres ale ta temp nigdy nie byla tak wysoka, i faz lutealna trwa u mnie max 12 dni a teraz mam juz 14 dpo. I znowu zaczelam sie ludzic, ze moze jednak... Tylko te testy negatywne burza moja nadzieje
No nic pozostaje tylko czekac...
Pozdrowienia z zimnej i ponurej W-wyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:14
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Słońce. .zazdroszczę zimno i ponuro. U mnie @ miala byc wczoraj i nie ma ale dzis brzuch zapowaiada ze jednak będzie. . Poczekam do jutra jeszcze i jak nie bedzie to pojde w sob na betę bo na pon mam wizyte u gina. No a jak siie nie udalo to dalej stymulacja i kontynuacja badan..wy tez tyle ich musicie robic ? Ja mam do zrobienia ACA ( czy nie powoduje cos tam poronien ) wit D3, insulinodornosc, kontrola tsh, prolaktyny a kilka juzrobilam npAMH, wapn, Dehaes. No niby ok bo trzeba sie badac ale koszty sa niemale.
-
Siemka wrote:Jeśli nadal nie będziesz miała okresu to może warto zbadać krew na obecność hCG u mojej szwagierki wykryło od razu w dzień planowanego okresu. Będziesz miała 100% pewności ps. cena ok. 30 zł
Jesli do niedzieli nic sie nie zmieni to w pon. pojde na bete. Ale cos czuje, ze przyjdzie ta flanca wrrrrrrrrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:) dziś odebrałam betę- 103,60 mlU/ml- według przedziału 4 tydzień ciąży.
Myślicie, że powinnam powtórzyć w sobotę (za 48h)? wtedy też wypadał termin @.Karolcia88, małaMyszka, mała2930, Kotowa, Siemka, Andzia1984, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny