Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kusiczka wrote:hej dziewczyny:) dziś odebrałam betę- 103,60 mlU/ml- według przedziału 4 tydzień ciąży.
Myślicie, że powinnam powtórzyć w sobotę (za 48h)? wtedy też wypadał termin @.
Powtórz dla spokoju ducha -
Mam juz swoje wyniki:
- morfologia- wszystkie wyniki w normie
- TSH - 0,5447 (0,35-4,94)
- FT 4 - 1,14 (0,7-1,48)
- Prolaktyna - 7,52 (5,18-26,53)
_ po obciążeniu 308,61ng/ml
CO myślicie? -
Fatim wrote:A nie prawda ,bo nadole zdjęcia jest przykurzone a tak serio to nie wiem jak patrzeć na to zdjęcie. Nie znam się, powinni mi zakazać prawa głosu.
górne lewe to prawa strona, górny prawy to lewa-bo z lewego jest jajeczko, a na dole to na pewno coś jest, chyba moje wnętrze
ale jest i tak superWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:15
-
Morwa wrote:Ja chyba wypadam z gry bo mój mąż ma zapalenie gruczołu krokowego, serdyszkowanie będzie bo takie zalecenie lekarza , ale także antybiotyki wiec w tym roku mogę liczyć tylko i wyłącznie na cud.
oj oj oj ... nie mów, razem miałyśmy zacząć i skończyć może jest jeszcze szansa... -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny z rana U mnie dzisiaj cieplutko (może przez fasolkę ) Miłego dnia życzę
Evaa wrote:Ciao dziewczyny.... Sle pozdrowionka juz zimno... Cieplejsze ciuchy zvszafy wyciagnelam wiec juz zimowo....buziaki
-
nick nieaktualnyW Szczyrku śnieg? Szkoda bo za tydzień jedziemy do karpacza i liczyłam na złotą Polska jesień... może jednak to tylko chwilowe ochlodzenie... ale mna targaja od rana emocje... wyobrazcie sobie ze się prawie poplakalam jak pielegniarka nie chciała zarejestrować mamy do lekarza tylko kazała dzwonić na numer pod który dzwonie juz 3 dni i nikt nie odbiera... chyba mi odbiło