Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolinka1992 wrote:Ja nie szukam bo nie mam żadnych tylko od 8 dni bolące sutki zaczęła bym już nowy cykl dawno a tak to trzeba czekać nie wiadomo na co, jak ma przyjść to niech przychodzi już szybko !!! bo już mnie to wk....!
estrella- kiedy masz termin @ ?
cykl starań
Termin mam 3 listopada wiec jeszcze duuuzo czasu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:Kurcze Ale sie baby rozpisaly ja Po biegu 8 km.... Czuje sie jak bogini endorfiny uderzyly do glowy... Hehe
Podziwiam Cię, że Ci się chce Szacun!!Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie rozumiem jak można być tak ograniczonym, żeby schlać się jak świnia będąc w zaawansowanej ciąży???!!!??? Przecież taka kobieta bierze też odpowiedzialność za swoje dziecko!! To jest właśnie ta niesprawiedliwość, że takie "elementy" zachodzą w ciążę, często niechcianą, a u nas na forum jest tak wiele dziewczyn po przejściach, które zrobiłyby wszystko dla swoich dzieci, aby tylko urodziły się zdrowe... Strasznie to przykre Wiem, że zabrzmi to okropnie, ale może lepiej, że tak się stało, bo mieć taką matkę... Dlaczego takie patologie chodzą po tym świecie???!!!???
-
Matylda2014 wrote:Hej dziewczyny,
Podzielę się z wami moją historią.
Otóż kiedy skończył mi się ostatni okres we wrześniu, staraliśmy się z mężem o dzidzię. Sex co drugi dzień prawie przez miesiąc i w dniu owulacji oczywiście też, miesiączkę powinnam dostać 11.10.2014 ale był brak.
Poczekałam tydzień, miesiączki nadal nie było więc wykonałam test- POZYTYWNY- dwie mocne kreseczki. Odczekałam jeszcze 5 dni i dziś poszłam do lekarza, robi mi badanie usg dopochwowe i NIC! Mówi, że ciązy nie ma:( Wkurzyła się strasznie, on mówi ze tam jest wszędzie czysto nic nie widać , no ale ze ten test pokazał ciąze to mam niby przyjść za dwa tygodnie,zapomniałam dodac ze kilka dni temu dostałam lekkie plamienie, on dzisiaj tez to zauważył no i mówi ze to nie ciąża, poleciałam po drugi test do apteki- pozytywny, jeszcze mocniejszy niż ostatnio, kuuurde szału można dostać, czuje od tygodnia gdzies ze cos mi się tam dzieje w brzuchu,chyba pójdę jutro na badanie krwi.
Trzymajcie kciuki
Tak jak wam pisałam ,poszłam zrobić badanie krwi bo na usg nic nie było widać- wynik 1066!! To około 5 tydzień, cieszę sie niezmiernie tylko chciała bym mieć pewność ze tam wszystko ok jest skoro na usg nic nie było widac
Matylda