Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Evaa nie trać nadziei- ja zupełnie nic nie odczuwam, nie mam absolutnie żadnych objawów i gdyby nie beta i testy to na pewno bym nic nie wiedziała!
Nie zawsze są objawy- podobnie miałam w pierwszej ciąży, dopiero po spóźnionej @ się zaczęłam zastanawiać, bo to nie było planowane wtedy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja od wczoraj jestem nerwowa ale to pewnie przez prace bo mnie tu wkurzaja... no i dziś ten prawie placz... jeszcze czasem coś w jajnikach czuje ale to pewnie sobie wkrecam musze stwierdzić że znów szukam u siebie objawów... wlasnie to sobie uswiadomilam
-
Ja nie szukam bo nie mam żadnych tylko od 8 dni bolące sutki zaczęła bym już nowy cykl dawno a tak to trzeba czekać nie wiadomo na co, jak ma przyjść to niech przychodzi już szybko !!! bo już mnie to wk....!
estrella- kiedy masz termin @ ?
cykl starańWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 09:13
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej dziewuszki Piękny poranek za oknem Słoneczko świeci, za kilka godzin weekendzik Jakoś wpadłam w dobry nastrój Po pracy szybko do biblioteki uzupełnić zapasy czytelnicze, później obiadek z mężykiem i pieczenie ciasta Tym razem sernik biało-czarny Kocham serniki Jutro mam babskie ploty z trzema kumpelami (w tym z moją siorką) więc będzie jak znalazł. Pewnie będzie to nasze ostatnie przed rozpakowaniem mojej sis z dwupaku W wieczorkiem winko i Wredota pojechała w siną dal więc czas najwyższy na działanie Miłego dnia Wam życzę!!
-
Witam
Ja dzisiaj wizyta, sprawdzic czy torbiel się wchłoneła, ew po recepte i zaczynam dzisiaj CLO (jeżeli torbieli nie ma) i z tymi moimi wynikami...
Poza tym dentysta dzień 2
Z Młodą do kontroli po szpitalu i antybiotyku...
I planujemy auto oglądnąć- mam nadzieję, że kupimy!
Miłego dnia :* -
nick nieaktualnykarolinka1992 wrote:Ja nie szukam bo nie mam żadnych tylko od 8 dni bolące sutki zaczęła bym już nowy cykl dawno a tak to trzeba czekać nie wiadomo na co, jak ma przyjść to niech przychodzi już szybko !!! bo już mnie to wk....!
estrella- kiedy masz termin @ ? -
nick nieaktualnyPaulina_2603 wrote:Hej dziewuszki Piękny poranek za oknem Słoneczko świeci, za kilka godzin weekendzik Jakoś wpadłam w dobry nastrój Po pracy szybko do biblioteki uzupełnić zapasy czytelnicze, później obiadek z mężykiem i pieczenie ciasta Tym razem sernik biało-czarny Kocham serniki Jutro mam babskie ploty z trzema kumpelami (w tym z moją siorką) więc będzie jak znalazł. Pewnie będzie to nasze ostatnie przed rozpakowaniem mojej sis z dwupaku W wieczorkiem winko i Wredota pojechała w siną dal więc czas najwyższy na działanie Miłego dnia Wam życzę!!
-
Owulacja w 33dc trochę dziwne to w 33dc i 34dc zupełnie nie planowane nawet nie miałam ochoty, to mąż mnie dopadł Ciekawe czy trafił hihihi gdybym tylko wiedziała że owu była tak jak mówisz to bym nawet nie pytała go o zdanie tylko do roboty...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny