Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wiesz że na początku ciąży też się zdarza, a jeśli to jednak @ to też dobry znak, bo przecież kolejna owula przed Tobą najważniejsze, że jest jeszcze czas. ps. moja już też za 6 dni i jestem pewna że przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:12
Evaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualnyWitajcie. Jestem tu nowa;) takze chcialam sie przywitac;)
Staram sie o bobaska drugi cykl. Dzis niestety @ przyszla;/
Mam juz jednego brzdaca 25miesiecy;) przydal by sie braciszek albo siostrzyczka.
Z pierwsza ciąża udalo sie w 3 miesiecu staran byl to grudzien. To moze teraz tez za 3 razem sie uda;)
Tez licze ze do konca roku beda dwie krechy;)
Pozdrawiam Was serdecznie!! -
Iwcia87 wrote:Witajcie. Jestem tu nowa;) takze chcialam sie przywitac;)
Staram sie o bobaska drugi cykl. Dzis niestety @ przyszla;/
Mam juz jednego brzdaca 25miesiecy;) przydal by sie braciszek albo siostrzyczka.
Z pierwsza ciąża udalo sie w 3 miesiecu staran byl to grudzien. To moze teraz tez za 3 razem sie uda;)
Tez licze ze do konca roku beda dwie krechy;)
Pozdrawiam Was serdecznie!!
Witam Cię kochana i trzymamy kciuki za twoje dwie kreseczki -
nick nieaktualny
-
9 h przed komputerem robi swoje - już nie wiem co piszę
"Iwcia87 trzymam kciuki, ABY w tym cyklu się udało (...)"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 17:46
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Hej kochane co tam u was słychać? Ja siedzę sobie sama w mieszkaniu mój mąż jest na kursie bo robi kwalifikacje zawodowe. Przed chwilą odwiedził mnie pan kominiarz bo sprawdzają wentylację u nas w bloku
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Sylwusia100 wrote:Hej kochane co tam u was słychać? Ja siedzę sobie sama w mieszkaniu mój mąż jest na kursie bo robi kwalifikacje zawodowe. Przed chwilą odwiedził mnie pan kominiarz bo sprawdzają wentylację u nas w bloku
HHHAHAHAHAHAHAHAHA i co przeczyścił komin??Blondik, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny dzisiaj szaro i ponuro... może po południu się trochę przejaśni. Myślę, że zdrzemnę się jeszcze i spędzę ten dzień na leniuchowaniu. Wyjdę z moją bestyjką na dłuższy spacerek, trochę posprzątam i znowu wskoczę pod kołderkę