Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ja gdybym miała możliwość oddania szpiku to bym oddala mimo wszystko, niestety albo na szczęście nikt mojego nie potrzebuje. Warto pomagać bo a nóż potencjalnym biorąc jest dziecko , a rodzice w tym momencie przechodzą traume modląc się o cud, który może nie nadejść ja wierzę w karme : dajesz będzie Ci dane, zabierasz będzie Ci zabrane, w przyrodzie musi być równowaga wszystko do nas powraca.
masz rację, ale wiąże się to z tym, że starania przesunięte o dobre pół roku... przy takim czasie jak ja się staram i sporo z nas jest to mimo wszystko deprymujące
nie sztuką jest danie komuś nadziei a później wielkie rozczarowanie. Bo co by było gdybyś zaszła w ciąże oczekując na przeszczep? narazisz swoje życie i swojego dziecka czy pomożesz drugiej osobie?
są to ciężkie sprawy i każda decyzja jaka będzie podjęta jest słuszna.
Eh -
Hej! Dzień Dobry! Na tym temacie jestem pierwszy raz, ale od razu do rzeczy...
To nasz 3 cykl starań. Od teraźniejszego (pierwszy dc 3.11) co dnia, o stałej porze mierzę temperaturę (7 rano) i badam szyjkę (ok 21 wieczorem).
Oświećcie mnie proszę, jak to jest z tą szyjką po miesiączce - ma być zamknięta i twarda, prawda? Miałam tak 1 dzień 4 dni trwała miesiączka, 5 dnia szyjka była wysoko twarda i zamknięta. 6dc czyli wczoraj była też wysoko, ale miękka i otwarta. No, ale taka powinna być w dni płodne (?) Śluzu nie dużo, wodnisty. Łykam wiesiołek od 1dc. Wiem, że po okresie są dni bezpłodności względnej, wiec prawdopodobieństwo, że zaraz po @ wystąpią dni płodne są prawdopodobne...?
Dodam, że moje cykle się wahają od 27 do 31 dni.
Dobra, to na tyle jeśli chodzi o moją wyliczankę i pytania
Muszę się wkręcić w temat i poczytać Was troszkę
SYNEK FLORIAN
-
Hejo kochaneeeee :*
Jak tam?
Jutro testuje ... po kryjomu bo tesciowa przyjezdza hihi .. jakoś na nic nie licze... hehe serio ... mam przeczucie ze nic z tego ... jestem zajeta wybieraniem frontów do kuchni i blatu takze nie mam czasu o tym myślec... :D
BuzioooolkimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Na 18:05 jadę na egzamin ... pewnie po pół godz. wrócę ... no ale jechać trzeba. Wrócę do domku to Was odwiedzę.
Moje fronty z kuchni są już prawie gotowe M. się nimi zajmuje przez ten weekend. A po 11 nowe szafki nowa kuchnia. Jest to jakaś odskocznia. Ciemno się robi, brzydko i zimno...