Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się melduję Póki co bez deszczu, ale mam małą nadzieję, że zacznie padać, bo strasznie nie chce mi się myć okien Jak weekendzik??
-
Morwa wrote:O tak wszystkie będziemy mieć uprawiania na C + E ładunek na pokładzie to by było coś ☺ marzenia☺ ale ja tam wierze , ze się spełnią, a wy?☺ i to jeszcze w tym roku!!!!
Pewnie, że wierzę!! -
Kupiłam sobie witaminki. M też dostał swój Androvit jakoś tak mi źle ... myślę, że czas zacząć pić siemię... może będzie rozciągliwy ślub a nie wodnisty. A tak w ogóle, to który jest bardziej płodny?
-
Malamyszko im bardziej rozciagliwy tym bardziej plodny, ja nie mam ani wodnistego ani rozciagliwego albo nie potrafię rozpoznać wodnisty jakby ktoras się nie wstydzila wstawic zdjecie kiedy ma ten sluz plodny to bede happy zastanawiam sie czy w ogole nie powinno byc takiego tematu z ilustracjami od forumowiczek jaki ma sluz i czy inne moga pomoc w okresleniu go, granica czasami jest nie wielka a mysle, ze nietylko ja moge miec z tym problem zdjecia z google mi nie pomagaja w przeciwienstwie do waszej wiedzy
Ja sie w podswiadomosci strasznie nakrecam i licze na ten cykl, ze zobacze II kreseczki jakos nie potrafie tego powstrzymac im blizej terminu tym wieksze nadzieje. Jestem na siebie zla ,bo pozniej bedzie rozczarowanie i placz (a jeszcze niedawno podchodzilam stratnie i calkiem na luzie do tego cyklu, prosze jak to sie szybko zmienia)
Niech mna ktoras potrzasnie i wytrzaska po chalapie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Malamyszko im bardziej rozciagliwy tym bardziej plodny, ja nie mam ani wodnistego ani rozciagliwego albo nie potrafię rozpoznać wodnisty jakby ktoras się nie wstydzila wstawic zdjecie kiedy ma ten sluz plodny to bede happy zastanawiam sie czy w ogole nie powinno byc takiego tematu z ilustracjami od forumowiczek jaki ma sluz i czy inne moga pomoc w okresleniu go, granica czasami jest nie wielka a mysle, ze nietylko ja moge miec z tym problem zdjecia z google mi nie pomagaja w przeciwienstwie do waszej wiedzy
Ja sie w podswiadomosci strasznie nakrecam i licze na ten cykl, ze zobacze II kreseczki jakos nie potrafie tego powstrzymac im blizej terminu tym wieksze nadzieje. Jestem na siebie zla ,bo pozniej bedzie rozczarowanie i placz (a jeszcze niedawno podchodzilam stratnie i calkiem na luzie do tego cyklu, prosze jak to sie szybko zmienia)
Niech mna ktoras potrzasnie i wytrzaska po chalapie...
Fatim, może te zdjęcia Ci pomogą
http://apt.republika.pl/Sluz_plodny.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny