Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
hej no ja juz po wizycie u mojego gina, a wiec tak :
1. poki co do szpitala nie musze isc, mam antybiotyki i czopki przyjmowac.
2. Torbiel na lewym jajniku 3,5 cm na 4 cm a z racji ze jak na moj jajnik jest ona bardzo duza to moze dojsc do przekrecenia jajnika i wtedy ponoc poczuje bol jakby ktos mi noz wbijal w brzuch - w takim przypadku od razu czy to w dzien czy w nocy mam sie udac do szpitala.
3. jak sie nic nie bedzie dzialo to za miesiac mam przyjsc na kontrol i jak sie okaze ze torbiel nadal jest to szpital i usuwanie laparoskopowo.
ehhh oby te leki zadzialaly:(
aaa i dostalam jeszcze luteine gdybym chciala sobie tą @ jednak wywolac teraz, ale tak mysle czy to bedzie dobry pomysl? jakbyscie zrobily??? a i dziwnie mam ja przyjmowac 3 razy dziennie pod jezyk przez 4 dni i odstawic...
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pomyslalam ze przez luteine nie bede wiedziala co z tym torbielem( bo moze dostalabym krawawienia po lekach na torbiel) ale tez moze nic sie nie zmenic a skoro piszecie ze moze ona pomoc we wchlonieciu to jutro wlacze tez luteine
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześc laski

u mnie owulacji nie widać.. słyszałam że castagnus na początku może (ale nie musi) zaburzać gospodarkę hormonalną i mogą (ale nie muszą) być problemy z owulacją..
mój wykres jest beznadziejny.. teraz zrobił sie prawie płaski..
normalnie owu powinna być wczoraj..
powinnam iśc do ginekologa.. wiem.. zbadac się.. wiem...
nie mam na to czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:52
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:cześc laski

u mnie owulacji nie widać.. słyszałam że castagnus na początku może (ale nie musi) zaburzać gospodarkę hormonalną i mogą (ale nie muszą) być problemy z owulacją..
mój wykres jest beznadziejny.. teraz zrobił sie prawie płaski..
normalnie owu powinna być wczoraj..
powinnam iśc do ginekologa.. wiem.. zbadac się.. wiem...
nie mam na to czasu
A w jakim celu go bierzesz?
-
nick nieaktualnyAle jak lutelna jest długa to plamienia to raczej nie problem, z tym castem to jest tak ze zaczyna w sumie działać po 3 miesiącach jak sie go odstawi, brałam kiedys na plamienia ale sródcykliczne, pomógł, nawet cykle wyrównał, ale tak jak pisze po 3 msc brania i odstawieniu, później już do niego nie wróciłam, a w sumie szoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nareszcie piąteczek!
jakie plany na weekend? zapowiada sie słonecznie i ciepło w Małopolsce, wiec my z mężem jakiś wypadzik planujemy
, troche wyluzować, pobyć razem. Troche nam tego brakuje, bo wiadomo kredyt, oboje od rana do wieczora w pracy, mój mąż na dwóch etatach.