Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
hej no ja juz po wizycie u mojego gina, a wiec tak :
1. poki co do szpitala nie musze isc, mam antybiotyki i czopki przyjmowac.
2. Torbiel na lewym jajniku 3,5 cm na 4 cm a z racji ze jak na moj jajnik jest ona bardzo duza to moze dojsc do przekrecenia jajnika i wtedy ponoc poczuje bol jakby ktos mi noz wbijal w brzuch - w takim przypadku od razu czy to w dzien czy w nocy mam sie udac do szpitala.
3. jak sie nic nie bedzie dzialo to za miesiac mam przyjsc na kontrol i jak sie okaze ze torbiel nadal jest to szpital i usuwanie laparoskopowo.
ehhh oby te leki zadzialaly:(
aaa i dostalam jeszcze luteine gdybym chciala sobie tą @ jednak wywolac teraz, ale tak mysle czy to bedzie dobry pomysl? jakbyscie zrobily??? a i dziwnie mam ja przyjmowac 3 razy dziennie pod jezyk przez 4 dni i odstawic...
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pomyslalam ze przez luteine nie bede wiedziala co z tym torbielem( bo moze dostalabym krawawienia po lekach na torbiel) ale tez moze nic sie nie zmenic a skoro piszecie ze moze ona pomoc we wchlonieciu to jutro wlacze tez luteinemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześc laski
u mnie owulacji nie widać.. słyszałam że castagnus na początku może (ale nie musi) zaburzać gospodarkę hormonalną i mogą (ale nie muszą) być problemy z owulacją..
mój wykres jest beznadziejny.. teraz zrobił sie prawie płaski..
normalnie owu powinna być wczoraj..
powinnam iśc do ginekologa.. wiem.. zbadac się.. wiem...
nie mam na to czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:52
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:cześc laski
u mnie owulacji nie widać.. słyszałam że castagnus na początku może (ale nie musi) zaburzać gospodarkę hormonalną i mogą (ale nie muszą) być problemy z owulacją..
mój wykres jest beznadziejny.. teraz zrobił sie prawie płaski..
normalnie owu powinna być wczoraj..
powinnam iśc do ginekologa.. wiem.. zbadac się.. wiem...
nie mam na to czasu
A w jakim celu go bierzesz?
-
nick nieaktualnyAle jak lutelna jest długa to plamienia to raczej nie problem, z tym castem to jest tak ze zaczyna w sumie działać po 3 miesiącach jak sie go odstawi, brałam kiedys na plamienia ale sródcykliczne, pomógł, nawet cykle wyrównał, ale tak jak pisze po 3 msc brania i odstawieniu, później już do niego nie wróciłam, a w sumie szoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nareszcie piąteczek! jakie plany na weekend? zapowiada sie słonecznie i ciepło w Małopolsce, wiec my z mężem jakiś wypadzik planujemy , troche wyluzować, pobyć razem. Troche nam tego brakuje, bo wiadomo kredyt, oboje od rana do wieczora w pracy, mój mąż na dwóch etatach.