Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super taki wypadzik, my też mamy w planach jakiś wypad w niedziele, ale to się okaże, bo jak planujemy to nigdy nic z tego nie wychodzi, najlepsze są spontany :D

Vesna lubi tę wiadomość

• Vesna Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Natka najlepsze spontany :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze tak uważałam i uważam, jak coś planujemy to jest lipa, każde planowane wakacje nie były fajne, tylko nudne, a jak w zeszłym roku zaplanowaliśmy wakacje ze znajomymi to był największy błąd :/ ehh W tym roku już byliśmy na szybkim wypadzie nad białe jezioro i było fajnie weekendzik razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:39

• Vesna Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Zawsze tak uważałam i uważam, jak coś planujemy to jest lipa, każde planowane wakacje nie były fajne, tylko nudne, a jak w zeszłym roku zaplanowaliśmy wakacje ze znajomymi to był największy błąd :/ ehh W tym roku już byliśmy na szybkim wypadzie nad białe jezioro i było fajnie weekendzik razem.

my też RAZ byliśmy na wakacjach ze znajomymi, no more :D
    Są pary, które lubia albo muszą mieć towarzystwo na wakacjach, my nigdy się ze sobą sami nie nudziliśmy, raz stwierdziliśmy że może kogos zabierzemy i... no załujemy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dokładnie tak samo, sami się "wprosili" bo wiedzieli że my często na wakacjujemy tzn raz w roku, a ich to pierwsze wakacje i my chcieliśmy dużo chodzić, oni leżeć, zero zgody i mało <3 :D

• Vesna Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    U nas dokładnie tak samo, sami się "wprosili" bo wiedzieli że my często na wakacjujemy tzn raz w roku, a ich to pierwsze wakacje i my chcieliśmy dużo chodzić, oni leżeć, zero zgody i mało <3 :D

haha, jakbym o nas czytała :D u nas było dokładnie tak samo

Natka098 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak we dwójkę jest fajniej, można się do siebie zbliżyć, nikt nie przeszkadza, szczególnie jak w normalne dni nie ma się dla siebie czasu. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to pewnie bedziemy sie lenic całkowicie :) na pełnym luzie w weekend. Takie małe odpoczywanko :D Dobrze ze po chłodku będzie ciepło :)

Vesna, Natka098 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zwane odmóżdżenie :)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja chcę dołączyć do wątku ;) chciałabym móc się pochwalić na Boże Narodzenie, że jesteśmy w ciąży, ale obiecaliśmy sobie z mężem jak poroniłam, że nic nikomu nie powiemy do końca 1 trymestru.

Natka098 lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    i ja chcę dołączyć do wątku ;) chciałabym móc się pochwalić na Boże Narodzenie, że jesteśmy w ciąży, ale obiecaliśmy sobie z mężem jak poroniłam, że nic nikomu nie powiemy do końca 1 trymestru.

witamy, zapraszamy :(

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile się już staracie?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    ile się już staracie?

u nas teraz 9 cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się staramy od stycznia, ale w sumie nie miałam okazji na ciąże bo mam problem z owulacjami, teraz się lecze i mam nadzieje że do końca roku się uda:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 20:25

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam się udało w 12 cyklu jak już całkiem odpuściłam wzięłam kredyt na auto i taka niespodzianka. Ale długo się nie cieszyliśmy bo w 9 tygodniu dzidzia umarła. Teraz to jest nasz 2 cykl. Mam nadzieję, że pójdzie zdecydowanie sprawniej niż ostatnio

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    nam się udało w 12 cyklu jak już całkiem odpuściłam wzięłam kredyt na auto i taka niespodzianka. Ale długo się nie cieszyliśmy bo w 9 tygodniu dzidzia umarła. Teraz to jest nasz 2 cykl. Mam nadzieję, że pójdzie zdecydowanie sprawniej niż ostatnio
    Trzymam kciuki oby poszło szybciej a najlepiej żeby na Boże Narodzenie kończył się 1 trymestr:D

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;)
    Ale lekarz po poronieniu mi powiedział, że jak w miarę szybko się nie uda to nie każe znowu czekać 12 cykli tylko powiedział, że w razie czego jakoś wspomożemy organizm.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bardzo dobrze zawszeto może szybciej będzie, ja idę do gina w środę mam nadzieje że już mi coś da na owulację na przyszły cykl, znaczy clo.

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz problemy z owulacją w sensie, że nie ma jajeczek czy nie pękają?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie owulacja się nie pojawiam, albo b.póżno, mam PCOS i konieczna będzie stymulacja.

‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ