Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZawsze tak uważałam i uważam, jak coś planujemy to jest lipa, każde planowane wakacje nie były fajne, tylko nudne, a jak w zeszłym roku zaplanowaliśmy wakacje ze znajomymi to był największy błąd ehh W tym roku już byliśmy na szybkim wypadzie nad białe jezioro i było fajnie weekendzik razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:39
-
Natka098 wrote:Zawsze tak uważałam i uważam, jak coś planujemy to jest lipa, każde planowane wakacje nie były fajne, tylko nudne, a jak w zeszłym roku zaplanowaliśmy wakacje ze znajomymi to był największy błąd ehh W tym roku już byliśmy na szybkim wypadzie nad białe jezioro i było fajnie weekendzik razem.
my też RAZ byliśmy na wakacjach ze znajomymi, no more
Są pary, które lubia albo muszą mieć towarzystwo na wakacjach, my nigdy się ze sobą sami nie nudziliśmy, raz stwierdziliśmy że może kogos zabierzemy i... no załujemy -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:U nas dokładnie tak samo, sami się "wprosili" bo wiedzieli że my często na wakacjujemy tzn raz w roku, a ich to pierwsze wakacje i my chcieliśmy dużo chodzić, oni leżeć, zero zgody i mało
haha, jakbym o nas czytała u nas było dokładnie tak samoNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja chcę dołączyć do wątku chciałabym móc się pochwalić na Boże Narodzenie, że jesteśmy w ciąży, ale obiecaliśmy sobie z mężem jak poroniłam, że nic nikomu nie powiemy do końca 1 trymestru.
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nam się udało w 12 cyklu jak już całkiem odpuściłam wzięłam kredyt na auto i taka niespodzianka. Ale długo się nie cieszyliśmy bo w 9 tygodniu dzidzia umarła. Teraz to jest nasz 2 cykl. Mam nadzieję, że pójdzie zdecydowanie sprawniej niż ostatnio
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:nam się udało w 12 cyklu jak już całkiem odpuściłam wzięłam kredyt na auto i taka niespodzianka. Ale długo się nie cieszyliśmy bo w 9 tygodniu dzidzia umarła. Teraz to jest nasz 2 cykl. Mam nadzieję, że pójdzie zdecydowanie sprawniej niż ostatnio
-
Natka nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Ale lekarz po poronieniu mi powiedział, że jak w miarę szybko się nie uda to nie każe znowu czekać 12 cykli tylko powiedział, że w razie czego jakoś wspomożemy organizm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny