Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was Kochane i przepraszam że nie pisałam ale burza była u nas i spaliło nam neta . A że panowie nie spieszyli się to dziś dopiero naprawili i to po postraszeniu że zrezygnujemy .
Witam nowe dziewczynki i Gratuluję Shimmer i magdalena1991 oraz Amy fasoleczek spokojnej i nudnej ciąży a reszcie wymarzonych dwóch kreseczek
mam nadzieję że dobrze wyczytałam że te trzy dziewczynki są w ciąży
Zaraz uzupełnię listę
PozdrawiamNatka098, shimmer_lip, Vesna, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualizacja :
Lista staraczek 2014 roku :
1 - Landyneczka
2 - kajulka
3 - amazonka
4 - Natka098
5 - martusia1986
6 - Muńka
7 - Ofelaine
8 - aszka
9 - JusWik
10- potforzasta
11- Kaśka
12- madzianka
13- Maniuś
14- Marteczka91
15- gosiunia
16- Papaja
17- shimmer_lip
18- Angelabd
19- XxMoniaXx
20- la
21- lenka123321
22- Nasturcja
23- gigsa
24- Evell
25- Ania1986
26- Nona
27- Magda_lena88
28- Giussta
29- rah
30- Miu95
31- Katarzyna 87
32- Shilla
33- małolata
34- Kasienka 236
35- Lenka@
36- Jadhira
37- Maniuś
38- Blue
39- ewwiel
40- Magic
41- Basia 1771
42- gigsa
43- magdalena 1991
44- Bluberry
45- zosia-ktosia
46- CLOnówka 22
47- rah
48- Nora
49- Amy
50- Madziara
51- helutka
52- 88macola
53- anuleczla91
54- Mimi86
55- Ewelinkie
56- Isia 93
57- mamba88
58- ewelina 27
59- Versense
60- Kawuszka
61- Maluszek22
62- apaczka
63- mała_czarna
64- Monika1357
65- vesna
66- amygdala
67- dodinka
68- agniesja
69- Monia29
70- toca81
71- marzen 2210
72- kacha 32
73- Karolcia88mamba88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Dopiero co była owulacja a ja już bym chciała wiedzieć czy się udało czy nie. Jak nie to żeby @ przyszła i znowu robić dzidzię. Strasznie mi się będzie dłużyć, dzień za dniem. Polowi to mija... -
nick nieaktualnyHej wszystkim :*
Karolcia doskonale cię rozumiem . Z tym że ja to już powoli się przyzwyczajam do co miesięcznej porażki że się nie udaje . Jednak mam w sobie nadzieję że uda mi się tarczycę wyleczyć i koniec tego roku przywitamy we troje z kruszynką w brzuszku
Głowa do góry :*
Miłego dnie buziaki :* -
Karolcia88 wrote:Hej Dziewczyny,
Dopiero co była owulacja a ja już bym chciała wiedzieć czy się udało czy nie. Jak nie to żeby @ przyszła i znowu robić dzidzię. Strasznie mi się będzie dłużyć, dzień za dniem. Polowi to mija...
mam dokładnie to samo, z tym, ze ja jeszcze czekam na owulke, ale w kazdym cyklu zaraz po owulce juz,już chciałam wiedzieć co i jak... niecierpliwa jestem strasznie , ale poprostu bardzo chciałabym mieć dziecko, jesteśmy z mężem na to gotowi, świadomie chcemy je mieć. -
Landryneczka a co masz z tarczycą? ja od 7rż leczę niedoczynność. Jak byłam na wizycie na koniec lipca to endokrynolożka mi powiedzia, że nie wie czy się wole nie robią bo gołym okiem widać, że się powiększyła tarczyca... Usg 4 września.
vesna my też świadomie, przed poronieniem jakoś lepiej znosiłam to, że się nie udało, dopiero koło lutego (10cykl starań) złapałam jakiegoś doła bo 3 kuzynki mojego męża wpadły i się złościłam na los i płakałam mężowi, że to takie niesprawiedliwe. Że im wystarcza, że na siebie popatrzą i już się następna ciążą zarażała.
Teraz jakoś mniej cierpliwa jestem.
Może nie będę aż tak rozmyślać o objawach bo od poniedziałku zaczynam urlop a w czwartek albo w piątek wyjeżdżamy.. -
nick nieaktualny
-
Landryneczka a co bierzesz? euthyrox letrox? coś innego?
Jak bierzesz leki to hormony zaraz powinny się wyrównać tylko ważne jest, że jak już zajdziesz w ciąże to żeby być pod stałą kontrolą endo.
Bo np mi w cyklu w którym udało się zajść w ciąże to tsh miałam 1.54 (w 1 dzień cyklu) natomiast jak się już dowiedziałam o ciąży to tsh skoczyło na 3.
Tzn wtedy brałam tylko jodid bo tsh było w normie a za bardzo też nie mogą mi zbić tsh bo wtedy od razu mam problemy z serduchem (nadciśnienie, tachykardia, niedomykalność zastawek) więc muszą balansować -
nick nieaktualnyKarolcia nic bo dopiero się umawiam . Już dawno bym pewnie była po wizycie ale babka jest na urlopie . Teraz jak zadzwonię i nadal nie będzie miała czasu to idę gdzie indziej . Wiem że z tarczycą nie ma żartu i potem trzeba się kontrolować ale dla dzidzi wszystko byle się udało
-
Moja tez caly sierpien na urlopie dlatego usg 4 a wizyta 18 wrzesnia. Chociaz powiedziala ze jak sie uda zajsc" to mam szybko przybiec".
Ale nic sie nie martw. Jak dobrze Ci ustala dawke leku to szybciutko wyrownaja poziom tsh i wszystko bedzie dobrze:) a jak lekarz nie ma dla Ciebie czasu to poszukaj kogos innego -
nick nieaktualny