Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tez mysle o blizniakach a u nas jest nawet jakas szansa bo moja babcia miala blizniaki a skoro co drugie pokolenie to teoretycznie albo moja siostra albo ja. Z tym ze moja siostra ma juz trojke dzieciaczkow i zadne nie jest blizniakiem nawet spod znaku zodiaku
Ulka84, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny co do ovu to ja tez tak mam ze jak jestem po owulacji to juz by chciala wiedziec czy sie udalo, a jak wiemm ze dupa z tego to momeatlnie bym chciala okres i znow staranka:) a teraz taka dupaaaa to moj 47 dzien cyklu przez ta torbiel nie mam okresu wlasnie go próbuje wywolac luteina.
aaaa co do blizniakow to ja mam tak ze chcialaby jedno dzieco a wszyscy wkolo mi kracza ze beda blizniaki heh.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ulka mi lekarz powiedzial na kontroli 2.5 tyg po zabiegu ze juz jest ladne jajeczko ze jak bardzo chce to mozemy dzialac juz wtedy ale zasugerowal ze lepiej poczekaj do 1@ i wtedy normalnie dzialac.i dzialamy poki co nieskutecznie ale o Aniolka staralismy sie 11 cykli i dopiero w 12 zaskoczylo. Ale teraz gin powiedzial ze nie bedziemy tyle czekac, ze jak w ciagu pol roku staran nie zaskocze to jakos wspomozemy organizm ale nie dopytywalam jak bo nadal mam nadzieje ze sama zaskocze
-
No a mi Dziewczynki ovu wyznaczyl owulacje na czwartek. Serduszkowanie bylo w srode, ale kiepsko ze sluzem bo susza byla. Wiec pewnie żołnierzyki nie przetrwaly..
Jak spedzacie niedziele? Ja ostatni raz w pracy przed urlopem -
nick nieaktualnyKarolcia pewnie da leki na stymulacje cyklu, ja biore juz od dwoch cykli Clo, mozna je brac do 6 cykli pozniej przerwa. Dobrze wyznaczył bo moze nawet do trzech dni po szycie sluzu, czyli po tym jak sie skonczy płodny sluz. My dziś z mezem idziemy na spacer do lasu, a pozniej na lody bo goraco
Rudziutka czesc owocnych staranekRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez raczej musze wydlubywac paluchem sluz zeby go ocenic hehe, bardzo rzadko mam tak ze sam wylatuje. ja dzis w nocy jade nad morze na pare dni, odpoczne, ochlone i mam nadzieje ze dostane @ bo dzis koncze brac luteine. Mialam nie jechac bo moj mąż sie boi ze mi sie ten torbiel skreci i trafie tam do szpitala, ale ryzyk fizyk ja uwazam ze bedzie wszytsko ok i troche sobie dychne buziaki dziewczyny i trzymam za was kciuki :*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 16:30
hapymum20 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306