Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
jak ten cykl przepadnie ide do gina właśnie na jakąs stymulke, z tą tempką u mnie jest tak, że nie zawsze udaje mi się mierzyć o tej samej porze, i mam taki zwykły termoment jedną liczbe po przecinku. Więc jakos zabardzo w tą tempke nie wierze, cóz dziś 15dc zobaczyłam światło żółte :p więc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:mi tak samo...
Zosia i Vesna a moze zapytajcie ginow o cos na stymulacje? Zalezy jak oni widza dalsze leczenie?
Happymum ale i tak masz dobrze, jedno dzieciatko Pozdrawiam i witam
Cranberry hej
byłam u gina.. mam czekać na @ (czujecie)
nie da mi póki co nic na wywołanie bo to mój pierwszy taki pojechany ctkl. sama powiedziała że zdrowym tez sie zdarzają cykle bez owulki więc czekam.. (tylko nie wiem na co)
jak do 25dc nie dostane @ to wywołuje luteiną...
i kolejny cykl monitoring czy nie powtarza się brak owulacji i czy jajniki będą ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Nona to taki tokiem idąc jak bym chciała pozytywny teścik 04.09
Nona widzę, że jesteś Krakowianką ja też rodowita, ale za mężem poszłam na wieś....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:37
-
Super , że zostałam przyjęta do Was bardzo mi miło .
Musicie mi pomóc rozwiązać moje watpliwości chyba ;P
15 i 16 dzień cyklu miałam przeokropnie bolący , 15 najbardziej wieczór , leżałam z termoforem na brzuchu i herbatką ciepłą , nie byłam w stanie podnieść się z łóźka , dosłownie ... i wczoraj ( 16 dc ) miałam rwący ból jakby pochwy jakby coś mi się rozrywało. Dzisiaj mam 17 dzień cyklu i czuje delikatne ćmienie czasami jajników ale w porównaniu do poprzednich dwóch dni to nic mi nie jest hehe ... poszłam do toalety i normalnie podcierając się na papierze miałam papier śluzu wyglądało to jak czop śluzowy ale nie zabarwiony niczym , przeżroczysty ogromnie duzo go było a wczoraj miałam tak w południe śluz kremowy grudkowaty a dziś znów rozciągliwy dokładnie jak białko kurze ... co z tą owulacją hehe . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny