Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:37 miejsce , dzięki Landryneczko. Mam nadzieje , że te wszystkie dla nas numerki będą szczęśliwe Ja dodam swoją trójeczke z siódemeczką i wyjdzie mi dyszka ... może pażdziernik bedzie dla Mnie szczęśliwym miesiącem hehe
Poszłabym z chęcią na monitoring do ginka ale nie mogę bo mieszkam w Anglii a tutaj dostać się do ginka na usg normlanie a nie prywatnie to jest paranoja , czekanie i czekanie tylko ... przeczytałam o tej tempce co pisałyście wcześniej , że jak każde pół godziny to się odejmuje lub dodaje 0,5 stopnia ... to wychodziłoby mi coś dziwnego , dla porównania spojrzcie na mój wykres i same oceńcie ... godziny i tempke według tego co napisałyscie , ze sie dodaje co pół h lub odejmuje 0,5 stopnia
nie o,5 stopnia tylko 0,05 jeśli wstałaś wcześniej to dodajesz, jeśli później to odejmujesz, ale to nie jest tak do końca odpowiednie, lepiej zawsze o tej samej godzinie, Ty zawsze wstajesz o 12? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaOna kurcze to faktycznie nie masz jak, to wtedy Roetzer zaleca np o 20.00 nie popoludniu i po godzinnym wypoczynku, np lezysz i czytasz, ogldasz tv itp. W ciagu dnia tempki sa najwyzsze zazwyczaj. Mozesz np w tym cyklu mierzyc o tej 12.00 a w nastepnym wlasnie np o 20 po godzinnym odpoczynku, zobaczysz jakie masz wahania itd.
-
nick nieaktualny
-
Aszka nie ten cykl to następny może bedzie szczęśliwym dla Ciebie ... no niestety @ przychodzący to coś nieprzyjemnego bo zawsze mała tam nadzieja jest , że moze właśnie teraz się uda ... znam ten ból doskonale jak każda z nas tu stąd ale w końcu nadejdzie dzień w którym będą 2 kreseczki i @ nie pojawi się przez 9 miesięcy a bedzie to najlepsza wiadomość dla Ciebie jak i każdej z Nas . Trzymam za Was kciuki moje Panie .;*
-
Witam,
rozpoczynam swoja przygode z ovu... staramy sie od 2 miesiecy... i mam nadzieje, ze tym razem sie uda marzy mi sie majowe dziecko...
zaczelam mierzyc temperature, czekam na testy owulacyjne i pozostaje czekac na owulacje
Mam nadzieje, ze do konca roku sie uda!!
Pozdrawiam!Nona, Vesna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajtka witaj i powodzenia życzę oraz wytrwania i cierpliwości
mam pytanie do dziewczyn które znają się na testach ovu biorąc pod uwagę moje trzy ost cykle to tak poprzedni trwał 39 dni w 40dc dostałam @ w dwóch poprzednich w 41 dc dostałam @ więc nie jest źle w porównaniu to tych jeszcze po przedniejszych . Średnia długość jak sprawdzam w przeglądzie cykli na ovu to 36 dni. I nie wiem teraz liczyć długosć cykli . Jak uważacie ? pytam bo nie wiem od którego dc zacząć testy robić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Jeśli długość Twojego cyklu waha się w każdym miesiącu o więcej niż 3 dni, wybierz najkrótszy z cykli, jakie miałaś w ciągu ostatniego pół roku.
http://www.clearblue.com/pl/when-to-start-testing.php#hold
Wpisałam 1 dzień Twojego cyklu jako 3.08
Średni cykl 36 dni
Wyszło że powinnaś zacząć robić testy 21.08
Ost trzy cykle są równe więc sugeruje się że znów bd coś koło 40 dni płodne niby od 20.08 więc myślałam żeby coś koło 19 zacząć .