Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:no to tak mniej więcej 36-13 czyli owulacje masz około 23dc czyli tak ze 4 dni przed można zacząć robić około 19dc
Dziękuje wam kochane za odpowiedź . Jesteście niezastąpione :*
Jak mija wieczór ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona okolice Krakowa też.
u mnie temperatura szaleje. Wczoraj spadek, dzisiaj wzrost.
Dziewczyny powiedzcie co z mierzeniem temperatury jeżeli zaraz wyjeżdżam na wakacje. Jedziemy autem do Chorwacji w nocy więc wiadomo jaki to będzie "sen". A tam jeszcze zmiana klimatu- czy to będzie mieć jakiś skutek widoczny w temperaturach? Jak zadaje głupie pytanie to przepraszam, ale jestem laik z pierwszym wykresem w życiu -
nick nieaktualny
-
w galerii wykresów widziałam, że jedna dziewczyna też miała skok w 5dpo, ale miała taki duży (poniżej podstawowej temp ciała) i w 6 znowu skok i już z 8dpo miała pozytywnego sikańca (https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html drugi test od góry) i chciałabym żeby u mnie też się tak ładnie skończyło jak u niej
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Cześć dziewczyny.
Karolcia88 zostaw termometr i odpoczywaj Teraz jesteś już w 2 fazie to nic ciekawego dziać się nie będzie, tylko będziesz się męczyć. A może już wrócicie we troje
Dokładnie tak , odpoczywaj i w ten czas zostaw myślenie o robaczku małym w domu -
Odpuść chociaż tam mierzenie tempek tak jak dziewczyny wyżej doradzają , odpoczywaj i nie zadręczaj się myslami a kiedy to nam się uda mieć dziecko ... sama dobrze wiem po sobie , że jest to cholernie ciężka sprawa ale trzymam kciuki za Ciebie i męża i jak wrócisz chcemy dobrą nowine usłyszeć hehe . A My przez ten czas bedziemy kciuki trzymać za Was .
-
Otóż po staraniu sie o dzidziusia od kwietnia (mam juz jedno dziecko) postanowilam sie wybrac do lekarza...Pani doktor uspokoiła mnie ze to dopiero 4 miesiac starnia sie o brzdąca,wiec nie ma sie czym martwić,zrobila cytologie,wyznaczyla termin na 9.09 na usga potem kolejne badania.....Powiem wam ze wrocilam szczesliwa z zupelnie innym nastawieniem....i dobra rada zeby nie myslec ciagle o tym bo jak powiedziala "blokujemy sie" Czyli dzialamy dalej
Vesna lubi tę wiadomość
Zakochana -
nick nieaktualny