Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika zawsze się wpisuje pierwszą temp. może jesteś taka niskotemperaturowa ja też kiedyś miałam takie niskie zresztą teraz wcale nie lepsze ;P
ja używałam microlife ale popsuł się i teraz mam cardioline też owulacyjny Polecam
a ja nie wiem co się dzieje . Sprawdziłam śluz wodnisty szyjka wysoko a dziś mam 11dc a do owulki jeszcze kawałek nie wiem czemu . Mogłam dziś owulacyjny zrobić ech -
Powiem ci, że ja to się nie znam na tych śluzach i szyjce. Możesz mi trochą przybliżyć jak to powinno wyglądac jak jest ovu? Skąd wieszkiedy szyjka jest wysoko, a kiedy nisko?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyJeżeli szyjkę łatwo wyczuwasz to jest nisko jeśli ciężko lub w ogóle to wysoko a jeśli cięzko ci określić to średnio. Miękka jest jak poduszka twarda jak czubek nosa a średnia to tak jak z wysokością . A otwartość to jeżeli czujesz wgłębienie to otwarta jeżeli nie to zamknięta przynajmniej ja tak ją oznaczam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
u mnie to chyba po sprawie bo temperatura poleciała, ale nie wiem czy to od tego, że zmierzona wcześniej o 1,5 godziny.
Miłego dnia życzę wszystkim
Odezwę się jak będę po wizycie u ginka... -
nick nieaktualnyKarolcia daj znać jak po wizycie
a tak wgl to Witajcie jaka u was pogoda ? U nas strasznie bo burza była całą noc i wichura jak nie wiem .
Karolcia wpisuje się sluz najbardziej płodny . W twoim przypadku wodnisty wpisz . ale ja zawsze w notkach sb pisze jak mam taki i takiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 12:37
-
To ja pytalam o sluz Landryneczka, ale i tak dziekuje za odpowiedz i Tobie i Vesnie
Wizyta dopiero 13.45 wiec jeszcze troche, ale zamelduje sie na 100%
Kurde zezloscilam sie. Bylam na pedicure i jak juz skonczyla to sie spieszylam na autobus i zniszczylam jednego paznokcia (( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka nic sie nie stalo.
Ja raczej nie uzywam ani tipsow ani zeli. Od wielkiego dzwonu hybrydy;)
No ale nie mam takiego ani w podobnym odcieniu lakieru w domu wiec musze zmyc wszystkie i sama pomalowac. No ale jak sie czlowiek spieszy... mam za swoje