Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell hej
Karolcia a nie możesz iść żeby ci poprawiła bo szkoda tak trochę .
Rudziutka ja to suszarką suszę czasami a mój siedzi i się śmieje
Vesna oj tak ściąganie okropne mi ja czekałam aż będą już bardzo odrosty i podwadzałam i schodziły łatwo. Jeden to w nocy zgubiłam podczas snu nie wiem co ja zrobiłam haha
macie jakieś sprawdzone ładne lakiery co się dobrze trzymają ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja lakiery używam różne. Często kupuję z Miss Sporty, taniutkie w Rosmannie, ale mają dobrą konsystencję i szeroki pędzelek. A takie lubię. Ekspertką nie jestem, bo częściej maluję u stóp, a tam tak szybko nie odpryskuje.
Kiedyś nosiłam akryle, a potem żele. Też czekałam, aż zrosną i wtedy same odpadły.
A teraz mam swoje. Krótsze, ale moje hihi -
Essie lakiery sa baaardzo dobre. Chociaz do tanich nie naleza. Jak sie dobrze pomaluje to nawet 7dni sie trzymaja przy wykonywaniu normalnych obowiazkow domowych.
niby moglabym podjechac ale to drugi koniec Krakowa a ja mam baaardzo napiety grafik na dzisiaj. A u lekarza 30minutowe opoznienie. Conajmniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do tatuażu mam dwa typy taki http://naszetatuaze.pl/tatuaz/1440/tatuaze-na-stopie-1719_4.jpg tylko zastanawiam się czy taki długi czy na samej stopie bez reszty albo taki http://forum.parenting.pl/dzis-pytanie-dzis-odpowiedz/2472132,tatuaz,12 ostatni na 12 stronie pisze tam pod zdj My left foot
-
To ja po wizycie. Zapisala mi lekarka bromer cos tam. 1/4 tabletki. Do 3 miesiecy kazala mi powtorzyc prolaktyne ale nic nie wspomniala o zrobieniu z obciazeniem.
Myslicie zeby zrobic prywatnie? Bo to 52zl kosztuje wiec bez tragedii chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczko, trochę bolało, ale to zależy od miejsca, ja mam na plecach. Do bólu idzie się przyzwyczaić, ja czułam to tak jakby mnie ktoś żyletką nacinał :p.
Moja koleżanka powiedziała, że 100 razy bardziej wolałaby rodzić (ona ma już 2 porody za sobą) niż zrobić sobie drugi tatuaż, cóż ja nie mam porównania -
Landryneczka wrote:Ja oczywiście jak zajdę to nie będę robiła dopiero po ciąży ale jeśli się nie uda to zrobię takie w zamian ciąży to tatuaż
Vesna bolało ?
ja mam tatuaz na stopie i szczerze to tak bardzo nie bolalo
a mowi to ktos kto na widok igly ucieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 16:30
-
nick nieaktualny