Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka też czytałam ten artykuł, ale stwierdziłam, że będę się stosować do instrukcji więc robiłam do 20. A 13 i 14 dc robiłam 2x dziennie.Bo jakbym robiła tylko wieczorem to bym przegapiła owulację bo tylko rano 14dc pokazało dwie mocne krechy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdanego urlloopu Ulka
ja jestem w szoku . Wyczytałam na onecie że pewne amerykańskie małżeństwo zrobiło sobie sesje zdjęciową z martwą córeczką jak tak można wgl na fb zdjęcia dodali , w komentarzach inni też dodają w głowach im się przewraca . Mimo że są czarno białe zdj to oni mają uśmiech na twarzy szok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAszko pewnie tak ale według mnie troszkę przesada . Nie wiem ja osobiście nie dałabym rady czegoś takiego zrobić .
http://kobieta.onet.pl/dziecko/kontrowersyjna-sesja-zdjeciowa-na-facebooku-para-zamiescila-zdjecia-ze-swoim-zmarlym/swe39#gp=onet
tu jest link jak ktoś bedzie chciał to sobie zobaczcie . Te zdj ich miny wgl nie pasują do całej tej sytuacji . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie starajace sie!
Jestem tu nowa.. Opowiem Wam pokrotce o moich dotychczaspwych obserwacjach.
Staramy sie z mezem dopiero od dwoch miesiecy i w sumie nawet trudno nazwac to jakims wielkim staraniem- po prostu przestalismy sie zabezpieczac bo stwierdzilismy, ze to juz czas ale nie celujemy jakos specjalnie w owulacje
Odkad przestalismy sie zabezpieczac wydaje mi sie, ze juz zaszlam w ciaze ale nie wiem czy ja sobie to sama wymyslam czy nie. W ostanim cyklu mialam rozne objawy mogace o tym swiadczyc (bol piersi, zmeczenie, sennosc, wrazliwosc na zapachy, nudnosci) ale jednak okres przyszedl (normalny, obfity) wiec pewnie moj mozg sobie to wmowil! W tym cyklu (okres powinienien przyjsc w najblizsza niedziele czyli za dwa dni) tez oczywiscie mam objawy- jednak troche inne - sennosc, male skurcze w okolicy macicy kilka razy dziennie od ok. 10 dni, wiekszy bol piersi (i rozmiar) niz zazwyczaj i tez juz od dobrych 10 dni (zazwyczaj pojawial sie pare dni przed okresem).
Wiem, ze temperature powinno sie mierzyc regularnie codziennie ale postanowilam zmierzyc sobie tak po prostu czoraj i w pochwie wynosila ona 37,7! To chyba dosyc wysoko co? Ale pewnie o niczym nie swiadczy..
Wiem, ze niedlugo poznam prawde bo okres zawita za 2-3 dni jesli zawita ale nie jestem zbyt cierpliwa osoba i nie moge przestac o tym myslec wiec musialam sie wygadac
Wszelakie uwagi oczywiscie mile widziane!
Pozdrawiam Was kobietki! -
Witaj Zlotowlosa.
My jak zaczelismy nasze starania to tez mi sie wydawalo ze juz jestem w ciazy nawet raz wymiotowalam. Tez sobie wmawialam ze juz jestem. Teraz troche odpuscilam, chociaz troche jeszcze czasami mysle ze to juz. Ale przez takie zachowanie dochodzi tylko stres.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyWitaj Zlotowlosa
życzę oczywiście powodzenia i wytrwałości
Co do temp. ciężko powiedzieć bo nie mierzysz od początku więc nie wiemy jaka jest twoja temp. w 1 fazie cyklu . Jeżeli @ przyjdzie (czego nie życzę ) to zacznij mierzyć od początku cyklu badanie śluzu szyjkowego i szyjki też pomaga
Pozdrawiam -
hej Dziewczynki, ostatnie chwile przed wyjazdem
dla pewności zrobiłam sobie test i oto wynik
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=4&preg_brand=0&preg_from=22&preg_to=23
mi się wydaję, że jest tam cień cienia, ale to długo po upływie 5 minut bo jak zobaczyłam, że tylko jedna kreska to poszłam a zapomniałam wyrzucić.
A zrobiłam bo w razie czego mam od razu brać duphaston i nie wiem co o tym sądzić
no i siki popołudnioweWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 17:19