Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja coś czuje , że u mnie będzie w tym cyklu chuj wielki i bąbelki przepraszam za wyrażenie ... nawet owulacji nie było , chyba , że przy minimalnym wzroście temperatury ją dostałam w co watpie ... od przyszłego cyklu zacznę brać Clostilbegyt , który mi lekarz przepisał ale chciałam cykl , dwa bez tego ale jak nawet nie mam owulacji to nie ma co czekać ...
-
nick nieaktualnyVesna ja mam na stymulacje ale mi dał po tym jak sprawdził ze nie mam w ogole owu, natomiast tez przepisuja lekarze np w celu poprawy jakosci pecherzykow. Natomiast u mnie były najpierw tez badania, cytologia, usg, fsh, lh, glukoza, insulina, prolaktyna,progesteron itd
-
Vesna poratuj się jakiś skorbolamidem albo może wolisz naturalne metody to duuużo czosnku to szybko Ci przejdzie. A dodatkowy + czosnku to, że komary Cię potem nie będą gryźć
Zakręcona, na pierwszym faktycznie był cień cienia, ale na drugim nie było nawet cienia cienia cienia
Nie wiem jak u Was, ale u mnie pod Krakowem wielka burza, aż psy teściowej do mnie przyszły (normalnie mają zakaz wstępu powyżej półpiętra) a ja nie mam serca ich wygonić bo są takie roztrzęsione.
Mam tylko nadzieję, że nie zawiozę takiej pogody do Chorwacji
Vesna co to jest to MACE? bo ja nie wiem -
aszka wrote:Vesna ja mam na stymulacje ale mi dał po tym jak sprawdził ze nie mam w ogole owu, natomiast tez przepisuja lekarze np w celu poprawy jakosci pecherzykow. Natomiast u mnie były najpierw tez badania, cytologia, usg, fsh, lh, glukoza, insulina, prolaktyna,progesteron itd
źle się troche wyraziłam, jasne, ze najpierw zrobie badania wkurza mnie tylko to, że to wszystko znowu przedłuży się w czasie
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Vesna poratuj się jakiś skorbolamidem albo może wolisz naturalne metody to duuużo czosnku to szybko Ci przejdzie. A dodatkowy + czosnku to, że komary Cię potem nie będą gryźć
Zakręcona, na pierwszym faktycznie był cień cienia, ale na drugim nie było nawet cienia cienia cienia
Nie wiem jak u Was, ale u mnie pod Krakowem wielka burza, aż psy teściowej do mnie przyszły (normalnie mają zakaz wstępu powyżej półpiętra) a ja nie mam serca ich wygonić bo są takie roztrzęsione.
Mam tylko nadzieję, że nie zawiozę takiej pogody do Chorwacji
Vesna co to jest to MACE? bo ja nie wiem
Vesna zrob przy okazji sprawdzisz organizm -
nick nieaktualny
-
aszka psy zazwyczaj gonię bo jeden miał w zwyczaju obsikiwać mi ścianę w kuchni więc oba mają zakaz wstępu
A był na tyle złośliwy, że przychodził 3 razy w ciągu dnia żeby zaznaczyć swoje terytorium a przy okazji moją świeżo wyremontowaną kuchnię