Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny dołączycie ?
Wątek dla tych które wierzą że jeszcze w tym roku ujrzą na teście 2 kreseczki
Ja myślałam że uda mi się do końca wakacji ale ten cykl chyba stracony a następny przepada na badania . I tak po cichu liczę że do 31.12.2014 roku i godziny 23.59 będę już nosiła pod serduszkiem nasz maleńki wyczekiwany cud .
Jeśli jest taki wątek to przepraszam ale szukałam na kilku poprzednich stronach i nie zauważyłam aby był chyba że gdzieś ominęłam .
Poniżej zamieszczę listę jeśli ktoś się chce dołączyć piszcie a zapiszę Was
Zapraszam :*
Ja też, ja też 21.12.2014 ujrzę na teście dwie kreski i to będą wspaniałe świętaEvaa, małaMyszka, Butter lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżejzi - powodzenia w cyklu. Nie zrozum mnie źle, ale słyszałam, że kobiety po poronieniu powinny tak 2-3 miesiące przerwy zrobić, żeby macica się "zregenerowała, wygoiła się". Bywa, że jak się uda zajść w ciążę w pierwszym cyklu ppo, to znów może dojść do ponownego poronienia. Oczywiście broń Boże nie życzę Ci tego. Każdy przypadek jest indywidualny. Trzymam kciuki!
małaMyszka, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:Od ginekloga dostałam zielone światełko także myślę, że będzie ok
-
nick nieaktualny