Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmmmm defakto? Nie bardzo zaciągnęłam faceta do ołtarza odebrałam mu wolność, podpisałam kontrakt z diabłem, że będę mężowi dożywotnio dokuczać Jeszcze wszystko może się zdarzyć... mam w oczku iskierki nadziei, ale zapas podpasek też mam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Melduję się, że żyję Mam ostatnio problemy z netem... Muszę szybko nadrobić, bo nie wiem co na froncie się dzieje!!
U mnie powoli @ się kończy, więc niedługo staranka
Wczoraj myślałam, że moje wizyty u dentysty wreszcie się zakończą. Już miało być tak pięknie, a mój lekarz mówi, że jeszcze się niestety spotkamy... Siódemka do leczenia kanałowego MA-SA-KRA!! Dwa znieczulenia nic nie dały i w końcu podał je do środka do nerwu. Myślałam, że się zesram z bólu!!! Na szczęście to już podziałało i było ok Mam założone jakieś lekarstwo, które śmierdzi typowo jak u dentysty. Tydzień jakoś muszę przepękać
Piękna pogoda za oknem Słoneczko świeci Weekend za pare godzin I coś czuję, że właśnie w ten weekend urodzi się córeczka mojej siostry
Miłego dnia dziewuszki!! -
Dżejzi wrote:Witam kochane Byłam u ginekologa i uwaga ! ENDOMETRIUM 18 mm i zgrubienie na tylnej ściance macicy do 20 mm są duże szanse na dzidzie Dostałam duphaston 3x1
Dżej trzymam mocno kciuki za Ciebie!! Zasłużyłaś na II tłuściutkie krechy!!