Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana Chciałam dzisiaj pospać, a tu dupa... Obudził mnie zapchany nos Za oknem 3 stopnie na minusie... Idzie zima, nie ma co! Mój słodko jeszcze śpi, a ja wzięłam sobie książkę do łóżka i poczytam Później szybkie śniadanko i jedziemy odebrać zdjęcia i film ze ślubu Nareszcie! Miłego dnia dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Miłego dzionka My z mężem idziemy dzisiaj na kabaret Smile. Przedłużymy sobie życie od śmiechu Wczoraj odebraliśmy zdjęcia i film ze ślubu Jestem zachwycona
-
Evaa no to ciekawie się dzień zapowiada Mąż jeszcze śpi... leczy kaca po andrzejkach ach jak dobrze, że nie piłam, przynajmniej czuje się w miarę dobrze, nie licząc przeziębienia. Popołudniu pójdziemy z psem na spacer, żeby się wybiegał i wsjo, niedziela przeleci jak z bicza strzelił
-
Dziewczynki byłam w piątek u lekarza, dostałam w końcu skierowania na badania: TSH, FT3, FT4, ESTRADIOL, FSH, LH, PROLAKTYNA, TESTOSTERON. Gin mi powiedziała po tym że przeze mnie zbankrutuje więc muszę przychodzić do niej teraz często żeby jej się koszty rozbiły. Robicie takie badania prywatnie czy też na fundusz? Poza tym mój ukochany ma zrobić badanie nasienia ale nie wiem jeszcze gdzie i ile to kosztuje, pewnie w jakiejś klinice leczania niepłodności. Robiłyście swoim ukochanym takie badania? Z tego co się orientowałam na internecie są różne badania np. ruchliwość, nawet jakieś genetyczne, w jednym z nich jest jakiś pakiet, nie wiem co mamy wybrać.
-
Hej dziewczyny, gratuluje zafasolkowanym i 3mam kciuki
Eva to u Was ciepełko 17 stopni, u mnie na termometrze -6, aż mi się zimno robi jak o tym pomyślę.
Ja dzisiaj muszę trochę popracować, a potem do rodziców na herbatkę i tak zleci niedziela.