Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kochana zapraszam a grudzień-wspaniały prezent pod choinkę - tam tętni życie...Evaa wrote: cicho jest bo juz jestesmy znudzone cicho jest bo juz jestesmy znudzone
 ...i odpoczywamy w weekend od forum...od jutra sie zaczna ploty... Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 21:03 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyTsh i ft3 ft4 mozesz zrobic w calym cyklu, tak jak i prolaktyna, fsh lh i estradiol w 2/3 dniu cyklu. Testosteron tez w całym. Nasienie w zalenosci od miasta kosztuje za zbadanie 150-100 zł (facet przez 3 dni ma zachowac wstrzemiezliwosc seksualna). My badania robilismy prywatnie, ale jak mozna na NFZ to lepiej tak.madziarekr wrote:Dziewczynki byłam w piątek u lekarza, dostałam w końcu skierowania na badania: TSH, FT3, FT4, ESTRADIOL, FSH, LH, PROLAKTYNA, TESTOSTERON. Gin mi powiedziała po tym że przeze mnie zbankrutuje więc muszę przychodzić do niej teraz często żeby jej się koszty rozbiły. Robicie takie badania prywatnie czy też na fundusz? Poza tym mój ukochany ma zrobić badanie nasienia ale nie wiem jeszcze gdzie i ile to kosztuje, pewnie w jakiejś klinice leczania niepłodności. Robiłyście swoim ukochanym takie badania? Z tego co się orientowałam na internecie są różne badania np. ruchliwość, nawet jakieś genetyczne, w jednym z nich jest jakiś pakiet, nie wiem co mamy wybrać. więc muszę przychodzić do niej teraz często żeby jej się koszty rozbiły. Robicie takie badania prywatnie czy też na fundusz? Poza tym mój ukochany ma zrobić badanie nasienia ale nie wiem jeszcze gdzie i ile to kosztuje, pewnie w jakiejś klinice leczania niepłodności. Robiłyście swoim ukochanym takie badania? Z tego co się orientowałam na internecie są różne badania np. ruchliwość, nawet jakieś genetyczne, w jednym z nich jest jakiś pakiet, nie wiem co mamy wybrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 09:12  madziarekr lubi tę wiadomość madziarekr lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny

Wczoraj odebraliśmy zdjęcia i film ze ślubu
 Wczoraj odebraliśmy zdjęcia i film ze ślubu