Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
A Mnie tak samo od paru dni głowa pobolewa , przestaje na dzień dwa i znów boli hehe masakra ... I wgle mam wrażenie cały dzień dzisiaj , że się posikałam w majtki haha tak mi mokro , śluz rozciągliwy wgle leci ze mnie tyle , że szok ;-o Ja już zgłupiałam całkowicie z moim cyklem bo tyle dni płodnych , żeby niby było to raczej nie bardzo ... ;-(
-
A u mnie leci powoli
W tamtą sobotę byłam na weselu Było super a dzisiaj już odpoczywam
Sandra u nas nic ciekawego praca praca i ciągle praca Szkoda że tylko do listopada albo grudnia ale dobre i to. -
witajcie
ja cały dzień śpieee, przeziębiona jestem i tak własnie długi weekend spędzam.
Poza tym wykres wyliczył mi łaskawie, że owulka prawdopodobnie była 17dc, cóż zobaczymy- ale nie będe jakoś specjalnie zaskoczona jak nadejdzie @.
Tym bardziej , że robiłam testy owu i negatywne były, albo jakieś cienie cieni były, ehh zobaczymy -
ZakręconaOna wrote:Zawsze jest tak nadzieja maleńka , że może może więc nie stresuj się Vesna ,zajmij się lepiej nie myśleniem o dzidzi teraz tylko swoim zdrowiem , kuruj się kochana :*
masz racje kochana co ma być to i tak będzie, juz wpływu na to nie mam
brrr nie cierpię lejącego się kataru
-
nick nieaktualnyZakręcona mam to samo ze śluzem ciągle czuje że mam mokro . Ale ja to jeszcze przed owu więc może na owulke tak .
Potforku widziałam zdj na fb ale tak urywkowo nie moge się zalogować na fejsa ślicznie wyglądałaś
A no ważne że wgl jakieś pieniążki wpadną
Vesna witaj .
Nie ma @ ? Jest nadzieja pamietaj ale nie ma się też co nakręcać
kurde po @ praktycznie codziennie czuje jajniki jak pracują taki ból lekki kłucie i pulsowanie -
Pewnie, że nie ma co się nakręcać ani planować nic kompletnie ... los i tak zrobi coś innego jeśli chodzi o Nas . Nie ma okresu właśnie jest jeszcze nadzieja ...
Landryneczko Ja to wgle owulacji chyba jeszcze nie miałam ... skoku żadnego u Mnie nie było jak widać ani nic ... nie wiem co to był za ból 15/16 dc ... myślałam , że to moze na owulacje ale dupa ... cały czas czuje jak mój lewy jajnik pulsuje od jakiś 2 dni a wczesniej prawy ... one na zmiane mi daja o sobie znać hehe ale naszczęscie ból nie jest taki jak w te dni co myślałam , ze to owulacja ... wtedy to myślałam , że mnie rozerwie hehe -
nick nieaktualny
-
Sandra bo na razie tyle się nadaje do zamieszczenia Czekam aż zejdą mi zdjęcia od cioci i od gościa z Włoch to może coś się będzie nadawać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPotforku to ja czekam na foto a tak ogólnie to wszystko dobrze u was ?
Zakręcona też tak myslałam bo chciałam oblukoać jak tam u cb na wykresie ale nie da się
Mistia witaj Widzę nowa jesteś długo się staracie ?
Oglądałam powtórkę wydarzeń i było o małżeństwach w 2013 było 66tyś rozwodów i co 4 małżeństwo czy co 5 już zapomniałam się rozwodzi masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 20:33
-
Witaj Mistia, zapraszamy i powodzenia .
Landryneczko też to oglądałam, włos na głowie się jeży ale w dzisiejszych czasach wziąć rozwód to jak iśc do sklepu po chleb, normalna sytuacja. Pojawia sie jakis problem, to się go nie rozwiązuje tylko bierze rozwód, smutne ale prawdziwe. -
Sandra póki co ok ale z moim to nigdy nic nie wiadomo kiedy mu co odbije. Skoro mu nie pasowało to że do pracy idę to różnie może być nawet obrączki nie nosi już.
-
A ja cierpię... krzyż mnie czasem tam boli, że nie mogę chodzić! Boże, co to będzie jak będę miała tyle lat co moi rodzice, już nie mówiąc o babci...
Ale pójdę spać z nadzieją, że jutro będzie lepiej.
Mężuś za chwilę wraca z pracy i może przejdziemy się tak romantycznie po nocy gdzieś