Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało się!!!!!
Beta 71
Byłam u gina, powiedział, że wynik dobry w poniedziałek zrobic badania, dał rozpiskę, powtórzyc i zadzownic do niego powiedziec jakie wyniki. Jak dobre to wizyta dopiero za jakis tydzien, takze na razie spokojnie siedziec. Mam l4 i jestem w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:47
Morwa, vayn, Paulina48 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAszka gratulacje Rośnijcie zdrowo
CO tutaj tak cicho, temat już na szarym końcu 1 strony!
Girl, u Ciebie jakieś objawy @ po odstawieniu dupka? Mi ginka mówiła, że 2-3 dni po odstawieniu powinnam dostać, więc nastawiam się na jutro. Mnie brzuch boli podobnie jak na @, ale to raczej ból obu jajniorówaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vayn, to zależy... Przeważnie mówi się o 4 dniach po odstawieniu, ale może i się do 7 przedluzyc albo i więcej. Zależy wszystko od organizmu.
A co do objawów to mam chyba tylko napięcie przed miesiaczkowe :p. Wszystko mnie drażni. A odkąd biorę dupka mam wrażliwe sutki.. Nawet teraz dwa dni po odstawieniu tez mam jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 12:08
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny. Mogę się do was przyłączyć?Niestety w maju znów się nie udało:( Mam nadzieję,że czerwiec będzie bardziej pomyślny. A tak z ciekawości dziewczyny, które zaszły w ciąże >jak długo się starałyście? U nas z pierwszym dzieckiem zaskoczyło od razu a teraz 2 cykl nic i już popadam w czarną rozpacz:) Wiem, że 2 miechy to nic ale i tak się stresuję , że może coś nie tak. Mam niedoczynność tarczycy ale tsh piękne 1,5 więc to nie powinno być przeszkodą. A jak to jest lub było u was?
-
Dzień dobry , przyszlam się do Was pochwalić ,ze rośnie we mnie mały syneczek:) co do starań Yvonchen to my staralismy się ok. 22 cykli w tym 6 odpuszczonych bo leki silne bralam . U mnie był problem z owulacja a mój mezulo jak widać zdrów jak ryba .
Morwa lubi tę wiadomość