Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to rewelacja, zobaczysz co powie. Zawsze zapobiegawcz możesz poprosić o duphaston. U mnie nie było wskazań w ciąży żeby go jeść, ale ja jak ta psita wykupiłam 2 recepty po 3 opakowania od razu, bo kazała wrócić po pół roku kuracji dupkiem nie spodziewała się, że zaskoczę już po 1 opakowaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:40
-
nick nieaktualnyJa brałam na własną rekę, jak większość dziewczyn zapobiegawczo. ZObaczysz co jutro powie, ja troche przyściemniałam bo gin mi kazał dojeść to co mam i odstawić, to wyżebrałam jeszcze 2 opakowania
No i brałam dupka 2x1 tabletka, 1 opakowanie na 10 dni wystaczało, luteina duuużo taniej wychodzi 60 tabletek ok 10 zł. 20 tabletek dupka 30-40 zł zalezy od aptekiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:15
-
nick nieaktualny
-
Kas jeśli bralas teraz luteine czy duphaston to na pewno da a jak nie to ciężko stwierdzić. Na pewno jutro zrobi ci usg to zobaczysz
Vayn niestety takie leki są drogie. Ale jak się chce ciazy z pomocą medyczna a raczej musi, to trzeba płacić. Ale czego się nie zrobi dla upragnionego maleństwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:36
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa juz na poczatku ciazy mialam progesteron prawie 40, dupka jadlam bo w szafce 5 opakowan a zwrotow nie przyjmuja w aptece
Od razu mi mowil ze mi dupek nie jest potrzebny i najlepiej jakbym go nie jadla, bo nie plamie, a prog tez mam jak ta lala ja to ujal ladnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:45
-
Luteiny nigdy nie bralam właśnie. ..martwia mnie te bóle jak na @ no nic nie zrobię, jutro pójdę na wizytę to zobaczę. Może jakoś wymusze choćby zapobiegawczo...tylko tak sobie myślę że jakby miała być biochemiczna a ja bedę się faszerowac luteina? Mam metlik w głowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak jak pisałam, ja zaczynałam 5 tc wtedy, i mówiłam o bólach lekarzowi to powiedział że luteine musze jesc a nospe jak bardzo boli. Koniec koncow dostalam zwolnienie, i aplikowalam sobie dupka. Bole tez moga byc na tle nerwowym, u mnie mysle ze to bylo glownym powodem boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny