Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas tutaj nikt ci nie powie ze nie wierzy ze teraz ci się nie udało :p. Widzicie, ja prawie pewna byłam ze teraz jakoś się udało a to było tylko w mojej głowie... Chyba ze zaszłam ale poronilam... Teraz juz nie jestem taka optymistyczna ze do końca roku mi się uda... Chociaż może hsg pomoże i faktycznie zajde szybciej po nim...
werni lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Sorry tak to jakoś dosadnie odebralam:-)
Werni który masz dc? Jadziś czuję znowu te dziwne bbóle macicy jak na @. Biorę tego dupka zobaczęczy cchociaż plamienia znikną. Jutro idę na progesteron i tsh.werni lubi tę wiadomość
-
werni to popros swojego gin o sprawdzenie droznosci
kas50, tez tak mialam w tym cyklu... a te plamienia to na pewno przez niski progesteron? wiesz, ja mialam plamienia cala druga faze a okazalo sie ze to bylo przez nadzerke...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Czytalam na innym watku ze niedroznosc moze powodowac slaby progesteron czy plamienia. Ja to nigdy nie mialam plamien i progesteron chyba ok bo nic ginka nie mowila.
-
Jeszcze na necie czytalam ze infekcje moga byc przy niedroznosci.
Jakbym miala testowac to tak poniedzialek-sroda. niby na wrzesniowkach zaznaczylam na 30 ale sie okaze jak z tempka. -
Ja infekcji nie mam, jestem po cb, myślę ze to było przyczyną plamien i dlugiej @. Zrobilam dziś ponownie progesteron. Czy przy cb przyczyną też mogą być niedrozne jajowody?
-
nick nieaktualnyHej, można dołączyć do tych, które do końca roku zobaczą dwie kreseczki?
Bardzo bym chciała (zobaczyć i dołączyć). Bo puki co jest tak sobie, czyli co miesiąc wypatruję tej drugiej krechy, a jej uparcie nie ma
Ale wykombinowałam sobie, że podreperujemy męża troszkę, czas pełnej wymiany armii to 3 miesiące, czyli jak dobrze pójdzie to w Nowy Rok może udałoby się już wejść w nieco powiększonym składzie -
Można można . Promen jest dobry, mój spowrotem chce się starać wiec mu zaczne dawać. Myślicie że można podawać popołudniu? Na ulotce niby pisze ze powinno się rano... Tylko nie wiem czemu. A robilsicie badania nasienia?
Werni nie strasz... Mój gin niby stwierdził że moje ciałko żółte jest ok ale niby mam progesteron słaby tylko on mi go nie zbadał po owu tylko chyba 16-17 dc a u mnie mogło wtedy nie być owu ale stwierdził że mam.za słaby progesteron i dlatego dał mi duphaston. Mam nadzieje ze będę mieć drozne...
Aisza załóż swój temat albo znajdź jakiś z nazwą leku a nie zasmiecaj każdego tematu!!! To jest też łamanie regulaminu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:01
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Można można . Promen jest dobry, mój spowrotem chce się starać wiec mu zaczne dawać. Myślicie że można podawać popołudniu? Na ulotce niby pisze ze powinno się rano... Tylko nie wiem czemu. A robilsicie badania nasienia?
Werni nie strasz... Mój gin niby stwierdził że moje ciałko żółte jest ok ale niby mam progesteron słaby tylko on mi go nie zbadał po owu tylko chyba 16-17 dc a u mnie mogło wtedy nie być owu ale stwierdził że mam.za słaby progesteron i dlatego dał mi duphaston. Mam nadzieje ze będę mieć drozne...
Aisza załóż swój temat albo znajdź jakiś z nazwą leku a nie zasmiecaj każdego tematu!!! To jest też łamanie regulaminu...
Ja badalam dziś progesteron w 18dc. Ovu miałam, duphaston biorę od 16dc. Wczoraj mialam jakieś dziwne bóle u wejścia w pochwie jakby na @. Może po tych lekach. Tabletke biorę o 18.00 a rano eutrhyrox. Girl Ty dłużej bierzesz już dupka? Masz po nim jakieś objawy? I jaki wyszedl Ci ten progesteron w 16, 17dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:39