Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, juz pół roku. Hmm poza tym ze ostatnio czułam jajniki, ból brzucha i piersi tydzień przed @ to nic mi nie było. Podobno jajniki mogą boleć przy dupku i ogólnie możesz mieć objawy ciąży mimo że w niej nie będziesz.
Zgłosiłam post, wy też to zróbcieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:54
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Morwa wrote:A dlaczego robiłaś progesteron w 18 dc ? Na zlecenie lekarza ?
-
Z samego rana przed 8.00 bo tak idę do pracy i mam po drodze. Właśnie nie mam zbytnio mozliwowcizzbadać go o innej porze. Mam nadzieję że będzie rósł. Dzięki Morwa za rady:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:03
-
Robiłam obydwa w granicach 60-65% raczej na stałym poziomie. Tyle że ja mam hashi zaczynalam od tsh 3,2 2miesiące temu a endo daje mi mniejsze dawki bo kiedyś miałam nadczynnosc.myślę że w miesiąc zbije do 1 przy dawce którą teraz dostalam. Girl sprawdzilas te wyniki progesteronu?
-
Morwa wrote:Jak na ten dzień cyklu to wynik w sam raz jak na moje oko:) powtórz w poniedziałek bo ten poniedziałkowy więcej nam powie
Edit:
i nie stresuj się tak tym wynikiem bo kortyzol lubi rywalizować z progesteronem a w takowej rywalizacji kortyzol lubi wygrywać , więc 'no stres' a progesteronik ładnie wzrośnie
Edit2:
Powiedz mi jeszcze kiedy badasz progesteron , z samego rana?