Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam że ta opcja jest niedostepna na koncie podstawowym;-) w fazie lutealnej mam cały czas taką samą temperaturę, pewnie znowu nic z tego:-( czytałam że przy implantacji powinien być spadek.
-
nick nieaktualnywitajcie jestem tu nowa i proszę o pomoc bo ja tu czegos nie rozumiem wszedzie piszą że jak się ma śluz podobny do białka jaja kurzego to jest znak na owulacje tak? ja miałam takii sluz 26 września teraz jest go mało i jest lepki natomiast bola mnie piersi jajniki i czesto chodzę siusiu okres kiałam 9 września i mam 37 dniowe cykle pomożecie ? seks był 24 i 26 września czy wtedy mogło djść do zapłdnienia czy to raczej tyeraz zbliżaja sie te ważne dni ? pomózcie proszę
-
Dziewczyny mój dzisiejszy progesteron 7, 8dpo wynosi 27,45 ( norma fazy lutealnej do 27) czy to zasługa duphastonu? W zeszłym cyklu miałam wynik 15. Teraz chyba mam aż za dużo? O co chodzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:01
-
Girl25 wrote:Moze w ciazy jestes?
hmm ciezko stwierdzic bo teoretycznie duphaston nie wplywa na wynik progesteronu we krwi. Musisz poczekac -
Na test jest zdecydowanie za wczesnie. Hmm ciezko stwierdzi, podobno nie wplywa, ale Ty masz nieznaczaco podwyzszony wiec moze tez cos on pomogl... naprawde ciezko tak stwierdzic, musisz czekac, nie masz wyjscia.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Progesteron badalam też w 18dc i wtedy był 10. Teraz prawie 3razy wyższy po 5dniach. Duphaston biorę 1x1.a temperatura jest ostatnio dość nieadekwatna bo w nocy wstaje do dziecka i nie są to pomiary po nocy całej przespanej. Pozatym jak zmierze po pół gpdziny to już mam o 0,5 wyższą. Testy negatywne, jedynie na piersiach niebieskie żyły mi powychodzily i sutki stercza, mam też dużo kremowego sluzu i dziwne rozciaganie jakby wejścia pochwy ale te objawy wiaze z dupkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:11
-
u mnie przez badanie przerwa i czekam na ten opis... mialam miec wolne od jutra i dzis isc do pracy ale niestety biedronka to biedronka i dzis mam wolne jutro i w niedziele ide i dopiero w poniedzialek pojade do ginekologa... a mialam nadzieje ze uda mi sie w sobote pojechac jakby mnie przyjal... moze przez telefon dzis tez mi cos powie...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]