Forum Starając się - ogólne Do końca roku zobaczę II kreski
Odpowiedz

Do końca roku zobaczę II kreski

Oceń ten wątek:
  • Vuko Autorytet
    Postów: 2016 1196

    Wysłany: 4 marca 2015, 13:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest 1,52 a norma to 0,93 - 1,70 a ft3 3,54 przy normie 2,00 - 4,40

    0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

    Vuko lubi tę wiadomość

  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 13:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

    Felicity lubi tę wiadomość

  • Vuko Autorytet
    Postów: 2016 1196

    Wysłany: 4 marca 2015, 13:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za info i wyliczenia Morwa, bo nawet nie mialam pojecia o tym wysyceniu i sie troche martwilam, ze jestem tak wysoko gornej granicy hehe

    0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Felicity a ft4 tez masz ok?
    w grudniu endo kazala mi zrobić jedynie tsh i ft4, wtedy wyszło:
    tsh-4,380
    ft4-1,020 (norma 0,800-1,800)

    Później już nie badałam ft4

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dawaj mu końskie dawki wit c i dużą ilość wody , lepkość się zmniejszy a ruchliwość może się tym samym zwiększyć . Mój taką kuracje sobie robił sam dla siebie i wyniki miał super:)
    Dzięki za radę, skorzystam :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Znalazłam
    TSH TSH 2,740 µIU/ml 0,270 4,200 N

    FT3 FT3 3,43 pg/ml 2,00 4,40 N

    FT4 FT4 1,21 ng/dl 0,93 1,70 N

    Zastanawiam się czy gnać z tym tsh do endo? Bo gin powiedziała, że to TSH jest spoko. A zawsze moje Ths było 2,065 potem 1,980. A w tym roku skoczyło.
    Dla świętego spokoju idź sobie do endo, niech Ci zrobi usg tarczycy i ewentualnie zapisze Ci jakąś mniejszą dawkę np euthyroxu na zbicie tsh.
    Moje tsh 2 lata temu też bylo nizsze (2,782)- brałam wtedy anty.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:27

  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 14:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

  • Morwa Autorytet
    Postów: 15167 20752

    Wysłany: 4 marca 2015, 15:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 01:05

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 15:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie orientuję sie czy można podawać tu linki ale znalazłam coś takiego, może komuś się przyda:

    KALKULATOR % ft4,ft3, inne:
    http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:28

  • justyna14 Autorytet
    Postów: 10321 6171

    Wysłany: 4 marca 2015, 15:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż brał salfazin na poprawę nasienia i zadziałało. Także ja polecam salfazin. Brał niecałe pół roku, prawie odstawił alkohol, nie pali w ogóle. I się udało, ale walczyliśmy o Olka dwa lata.

    relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • walleriana Autorytet
    Postów: 281 376

    Wysłany: 4 marca 2015, 16:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pijemy tylko winko :)
    Ja wogole nie lubie piwa a od wódki sam zapach mnie odrzuca. Małż raz na jakis czas moze jedno piwko wypije. Palić oboje nie palimy blee.

    Dziewczyny, @ nie ma, test zrobilam oczywiscie negatyw. Zrobie jutro z porannego moczu. Myslalam ze po terminie @ mozna zrobic o kazdej porze? Ale poczytałam Was i zrobie tez jutro rano.

    Wogóle polozylam sie na chwile o 13.00 bo jakos oczy mi sie zamykały... i spałam prawie 3H! Teraz bede nadganiac robotę...

    0d1yflw1tl9x34uk.png

    7/10/2016 Córeczka <3
    13/09/2018 Dwie kreski !
    15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
    3/10/2018 Bijace serduszko <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki

    Przygarniecie? :)


    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 15:14

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 17:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj vayn bedzie dobrze na pewno:)

  • Vuko Autorytet
    Postów: 2016 1196

    Wysłany: 4 marca 2015, 17:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, a jakie mialas objawy,jesli moge spytac? Witaj vayn

    0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 marca 2015, 17:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 15:14

  • ZakręconaOna Autorytet
    Postów: 15142 6962

    Wysłany: 4 marca 2015, 17:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    walleriana wrote:
    My pijemy tylko winko :)
    Ja wogole nie lubie piwa a od wódki sam zapach mnie odrzuca. Małż raz na jakis czas moze jedno piwko wypije. Palić oboje nie palimy blee.

    Dziewczyny, @ nie ma, test zrobilam oczywiscie negatyw. Zrobie jutro z porannego moczu. Myslalam ze po terminie @ mozna zrobic o kazdej porze? Ale poczytałam Was i zrobie tez jutro rano.

    Wogóle polozylam sie na chwile o 13.00 bo jakos oczy mi sie zamykały... i spałam prawie 3H! Teraz bede nadganiac robotę...
    mówiłam żebyś zrobiła rano bo największe stężenie jest ;) eh powtórz jutro rano , vayn dziwna lekarka jak przemilczała ; /


    de7e166350.png

    b2727090e5.png
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego