Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
do mnie ciąża zawitała niespodziewanie, więc wieszVuko wrote:Nie, mi sie spoznia przez peknieta torrbiel albo przez przeziebienie. Tydzien temu bylam u gina. Czekam na @ zeby zapisac sie na monitoring. Poza tym moj wykres mowo sam za siebie

a nóż widelec, a może zrób test, jak wyjdzie negatyw to może szybciej @ przyjdzie, a może się miło zaskoczysz
7w3d 💔 -
a i ja jak zaszłam to od razu chora byłam także to też można jako objaw traktowaćVuko wrote:Nie, mi sie spoznia przez peknieta torrbiel albo przez przeziebienie. Tydzien temu bylam u gina. Czekam na @ zeby zapisac sie na monitoring. Poza tym moj wykres mowo sam za siebie

słowa mojej lekarki "pani organizm teraz skupia się na dziecku a nie na Pani"
7w3d 💔 -
torbiel mogła być z pecherzyka nawet sprzed miesiączy czy dalej, a czasem zdarza się, że więcej niż jeden pęcherzyk dojrzewa, także nie wszystko stracone bo torbiel miałaś. Zanim coś na wywołanie weźmiesz, to zrób test. Choć ginek pewnie od razu zauważy ciąże, jeśli takowa będzie.ja bym z ciekawości nie wytrzymała na Twoim miejscu , ale ja raptus jestem ilubie wiedzieć na czym stoje.Vuko wrote:Tak,tak,ale plamienia sa. No i torbiel byla pewnie z pecberzyka, ktory nie peknal, wiec tym samym nie bylo owulki. Poza tym czuje juz ten okres tuz tuz tuz
7w3d 💔 -
Właśnie wróciłam z usg.
Endomoetrium o charakterze echa typowym dla fazy okołoowulacyjnej, grubości 8,4 mm.
W jajnikach obustronnie pęcherzyki o średnicy poniżej 7 mm.
W jajniku lewym widoczne ciałko żółte średnicy 14mm.
Owu była
ciekawe tylko kiedy i czy się udało. Trzymajcie kciuki.
Bardzo boli mnie głowa i wzięłam procha. apap na wszelki wypadek
Miłego wieczoru kochane

starania od 2015 roku
-
Wlasnie przeczytalam liste na 1 stronie
. Nie wiem czemu ale tak sie mi gdzies milo na sercu zrobilo
. Mam numerek 21
mam nadzieje ze szczesliwe
. Jak wam zazdroszcze tych 2 kreseczek kibicuje by bylo wszystko ok
nataliano lubi tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny