Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko moj gin mi tego nie stwierdzil,dopiero jak poszlam do endo ginekologa powiedzialam mu ze nie mam okresu od pazdz nawet jak tamten przepisal mi tabl na wywolanie i nic nieruszylo.. zbadal mi tarczyce,okazalo sie ze mam chora przepisal mi tabl euthytox n50,potem wziol mnie na usg w lewym jajniku zauwazyl pelno pecherzykow i powiedzial ze mam pcos,o prawym nic nie mowil wiec jest zdrowy.bralam tabl cyperst po 4dniach okres przyszedl wczoraj. Dzwonilam do niego kazal mi odstawic na tydz i potem znow kazal brac za 2tyg mam kontrole u niego i ide z wynikami ...po tyvh tabl juz 7dzien kiedy @jest ciekawe ile jeszze potrwa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olimama wrote:Dziewczyny ja wczoraj, pierwszy raz w życiu, zobaczyłam dwie kreseczki i dalej nie mogę się z tą myślą oswoić. Cieszę się bardzo, a jednocześnie mam taki wewnętrzny niepokój.
Gratulacje!!! Na pewno wszystko będzie dobrzeolimama lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualnyolimama wrote:Dziewczyny ja wczoraj, pierwszy raz w życiu, zobaczyłam dwie kreseczki i dalej nie mogę się z tą myślą oswoić. Cieszę się bardzo, a jednocześnie mam taki wewnętrzny niepokój.
Gratulacje! Ciesze sie Twoim szczesciem
@Vuko
Oby ten cykl okazal sie tym wyczekanym :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 15:15