Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wallerianko bete masz piękną ! powtórz sobie w poniedziałek chyba , ze masz jutro labo otwarte zeby sobie sprawdzić przyrost .
Nie czytaj nie potrzebnych tematów bo włącza sie strach , zle myslenie a musisz myslec dobrze !!! Powtarzaj sobie codziennie masując brzuszek , ze wszystko bedzie dobrze
Strasznie się ciesze , ze się Tobie udało :* -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny - Za Was tez trzymam kciuki! Kochane jestescie. Milo wejsc tutaj i poczytać takie ciepłe słowa
Jejku jak to fajnie brzmi "rośnijcie zdrowo" - w liczbie mnogiej
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualny
-
100krotka uslyszysz i to nie dlugo napewno:-) jestem po wizycie u gin i wyszla mi torbiel. Mowila ze przy okresie powinna peknac ale nie wiem nie znam sie. Orzed ciaza i w ciazy slyszalam juz ze mam torbiel ale nie wiem czy to ta ma czy to sa nowe. Moze ona wplywac na plodnsc? Nie znam sie. Jak nie peknie to ma mi gin tabsy przepisac ale wolalabym tego uniknac bo po nch poprzednio ovu mialam dopiero w 3 cyklu
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Gratuluje dziewczyny . Rośnijcie zdrowo . Tez mam nadzieje że kiedys to samo usłysze. Tak teraz mysle, że chyba zaczne wpisywac czas kiedy sie dowiedzialyscie o fasolce bo w koncu ten wątek bedzie do konca roku . Ale tym zajme sie przy nadrabianiu ;P, wiec pozniej.
p.s czyli teraz mamy 4 fasolki? dobrze policzylam czy kogos ominelam? zakrecona nie jest jeszcze wpisana bo jeszcze chce potwierdzic przez lekarza ze wszystko jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:54
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Poczytaj o torbielach, ja dzis wlasnie wyczytalam,ze te z krwia sa niebezpieczne jesli pekna, bo sama mialam torbiel,ktora pekla w tym cyklu,ale to byla czynnosciowa, tak mowil gin. Moze warto skonsultowac to z innym lekarzem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:57
-
Dziewczyny na pewno i Wy usłyszycie ten cud po sercem niedługo
Ja też płaczek jestem , jak dowiedziałam się o ciąży to płakałam , trzesłam się i w ogole !
marzusiax oczywiście , ze vuko ma racje ... torbiele krwiste są mega niebezpieczne , jak pękną dostac sie moga do otrzewnej i w orgazimie mega nabrudzić , przez takie gówna mozna dostac zapalenie jajowodów , jajników , mega niebezpieczne sa ... wybacz ale nie wiem co masz za ginekologa , ze nic Ci o tym nie wspomniał ... tym bardziej , ze jak nie pękła przy @ to raczej nie uniknione beda tabletki na pozbycie sie jej -
nie wiem czy ludzie zostaja lekarzami dla kasy i w dupie maja innych czy jednak z powolania... jak widze sama po swoich doswiadczeniach i waszych to naprawde ciezko znalezc dobrego lekarza... a tym bardziej ginekologa... masakra a pozniej tylko same problemy przez takich.... marzusiax, idz do innego czym predzej, jak sie uda to jutro a jak nie to w poniedzialek i prywatnie najlepiej...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja wlasnie czekam na @ bo ostatnia mialam 8.02 i jak dostanen to mam do niej zadzwonic i ustali mi termin na usg czy sie oproznila. A skad wiadomo ze tam jest krew? Ona tak niby powiedziala. Widac to na usg? Kurcze nestraszylyscie mnie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...