Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego naj kobitki
Ja właśnie wróciłam z zakupów, speacer też w planie, tylko po obiedzie
ciekawe czy się doczekam kwiatka, mój jest taki leniwy dzisiaj, że pewnie nie będzie mu się chciało ruszyć nawet w tak szczytnym celu
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualnyhej kobietki, wszystkiego naj z okazji naszego święta
Pogoda ładna więc może też wybierzemy się na spacerek:) niech już przyjdzie ta wiosna..
U mnie nadal brak owulki, mam przeczucie że już się nie pojawi...zwlaszcza że na usg w 15dc nie było widać pęcherzyka dominującego -czy to w ogóle możliwe że lekarz go przeoczył..? testy owu cały czas wychodzą mi negatywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 14:19
-
mnie tez sie tak wydaje, ale wole sie upewnic. Zwykle mam dosc slabe miesiaczki, jesli chodzi o intensywnosc krwawienia, a w tym cyklu jest jeszcze slabsze, ale podejrzewam, ze to przez ta torbiel i przez to, ze czesc endometrium zaczela sie wtedy zluszczac, co mialam te plamienia przed 5 dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny - dołączam, jeśli można Proszę mnie dopisać do listy
U mnie wczoraj przyszła @ - spóźniona, więc narobiłam sobie nadziei
Rozpoczynam więc 3 cykl starań, może ten okaże się szczęśliwy.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki!
benia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Gabi:) mnie nie bylo kilka dni, ale organizacja moich 30-stych urodzin pochloneła mnie bez reszty:) Wczoraj odpoczynek, po sobotnich szaleństwach....Od wczoraj mam tak nabrzmiałe piersi,że szok...Dzisiaj to samo,ledwo miesczą się w biustonoszu;) pewnie to objaw zblizajacej sie miesiączki, ale do 18 stego jeszce 9 dni oczekiwania:0miłego dnia:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 08:18
Gabi. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, miłego tygodnia
Mam nadzieję, że dla każdej rozpocznie się dobrze
mnie dziś pobolewa lekko i trochę kłuje brzuch. Ale postanowiłam nic sobie nie wkręcać, wczoraj piłam trochę alkoholu i jadłam niezdrowe jedzenie, więc to pewnie przez to.
dużo słońca dla każdej :*
starania od 2015 roku