Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Grunt to dobre nastawienie i nie poddawanie się a na pewno się uda Moim postanowieniem było żeby do końca 2014 roku zajść no ale Bóg chciał inaczej i liczę na ten rok a najlepiej żeby na mężusia urodzinki dać mu ten wymarzony prezent czyli mam czas do maja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moim tegorocznym postanowieniem jest zajście w ciążę i nawet gin mnie pocieszył, że w tym roku na pewno "zajdziemy" a on nam w tym pomoże obecnie jestem w 6cs i postanowiłam, że nie będę się stresować temperaturami, obserwacjami itd bo nie potrzebnie się stresowałam. od grudnia chodzą na monitoring i na tym chcę opierać swoje obserwacje. od stycznia jest mi lżej i moje nastawienie się poprawiło życzę Wam owocnego roku02.2010 - synuś
09.2013 - Aniołek 8 tc
06.2014 - Aniołek 14 tc -
Do konca tego roku oczywiscie . Gapa ze mnie ze nie zapisalam tego ;/. Zaraz Was wpisze dziewczyny. Moj tez ma w maju takze moze akurat... w tym cyklu sie nie uda, bo musze endometrium poprawic, ale do maja moze zdarze, tylko mam czas do 8[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Kaska13, Ciebie tez dopisac czy nie? dziewczyny, nie wiem co jest gorsze... pcos czy cienkie endometrium.... pewnie to pierwsze no ale... endo latwiej pogrubic z tego co mowicie... mi jeszcze sluzu potrzeba ale to zadanie dla wiesiolka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja w tym miesiącu podwoiłam suplementy , biorę Wit a+e 2 tabletki , b complex tez 2. Dodatkowo 4 tabletki Wit b6. Wit d 1 tabletka, a na wieczór robię sobie dwie saszetki inofemu i widzę rezultaty, robię sobie własne soki aby dostarczać Wit c i inne śluzu jest sporo, pojawił się dużo wcześniej niż miałam- nawet jak miałam regularne cykle. Kiedyś piłam ocet jabłkowy( dobrze się po nim czułam ale śluzu nie poprawił ) ,olej lniany , siemię lniane i jadłam wiesiołka(nawet 6 tabletek) i była susza, nic nie pomagało . Próbowałam też z ziołami ojca środki nr 3 ale też nie zdały egzaminu. Teraz biorę metforminie myślę ,że działa na jajniki. Zobaczymy co z tego będzie liczę na skrócenie cyklu:p
Długo bierzesz taki zestaw witamin??