Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej , na poprawe śluzu to najlepsze według mnie jest siemie lniane bo faszerować sie lekami to troche bez sensu ale jak kto woli . Na endometrium jest mega dobre czerwone wino i orzechy ;)Co do urodzin mężów moj ma w grudniu a ja mam w styczniu urodziny wiec jakbym juz tak urodziła hahah to byłoby super ;p
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej , na poprawe śluzu to najlepsze według mnie jest siemie lniane bo faszerować sie lekami to troche bez sensu ale jak kto woli . Na endometrium jest mega dobre czerwone wino i orzechy ;)Co do urodzin mężów moj ma w grudniu a ja mam w styczniu urodziny wiec jakbym juz tak urodziła hahah to byłoby super ;p
-
Mogę do Was dołączyć? Ja też bardzo liczę na II kreseczki w tym roku z tym że ja starania mogę zacząć dopiero od czerwca Myślę że wy na pewno zaciążycie wcześniej ale Wam potowarzyszę
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Morwa - jak ja się w takich sytuacjach cieszę że mój mąż jest mechanikiem samochodowym. Chociaż o zepsute auto się nie muszę martwić. Jak by nie on to ja bym nic w związku z samochodami nie wiedziała oprócz jak odpalić i ruszyć.
Zeby cię pocieszyć- moi rodzice w zeszłym roku wyruszyli wczas rano z małopolski nad morze na 5 dni (mają weekendową pracę) busem (9-io osobowa ekipa w tym 2 dzieci). Dosłownie w połowie drogi, na autostradzie poszła głowica (naprawić się na miejscu nie da - ktoś musiał przywieść pokonując około 300km). Upał niesamowity. Szli na nogach koło autostrady, znaleźli jakiś dom, na szczęście ludzie mili i ich ugościli. Czekali na pociąg który mieli dopiero o 1 w nocy. W pociągu brak miejsc, siedzieli na bagażach. Potem przesiadka na autobus, w Darłowie odebrał ich właściciel noclegu. Mieli ze sobą mechanika który został na autostradzie i czekał na części. Udało mu się dzień puźniej dojechać nad morze. Więc wracali już busem ale przeżyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 13:19
Mechanicy stosują zasadę - auto swoje musi odstać żeby klient myślał że było dużo roboty - wtedy mogą zawołać cenę. Bo jak coś naprawi w 10 minut to przecież nie zawoła 200zł... Mój mąż się chyba nigdy nie dorobi majątku, bo tak nie potrafi ludzi oszukiwać ehhh...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny